Söndag 31/5. kvällsfika.

Godkväll, jag sitter här med kvällsfika, mackor och en kopp te och lyssnar på Lasse Lindh.
jag är galet trött och ska snart sova och imorgon ska jag ut å jobba på restaurangen, näst sista gången eller?! tror det iallafall.
Jag har bestämt mig för att köpa en cykel + ett sommarkort för mina födelsedagspengar och resten ska jag försöka spara så det räcker nästan hela sommaren.
För jag fick inte det sommarjobbet som jag nämnt tidigare, men sånt är livet och inget att deppa över.
Jag har klarat 5månader helt utan pengar så då kan jag nog klara en sommar också, speciellt om jag har cykel + sommarkort!

Om en vecka kommer min sthlmsbrud ner till mig igen och jag längtar, det är hon som får mig att peppa livet alltid.
Allting löser ju sig alltid, förr eller senare...

Ska snart sniffa på min kudde som luktar Andreas, oh hjärtat vad jag saknar dig <3


+ att jag ska få en kusin till och det gör mig galet glad, Grattis <3

Bakken & kalas. <3

Fredag: Var på bakken med mina favoritpojkar, sjukt kul och galet full blev jag.


Lördag: Det var kalas för mig och morfar och hela släkten förutom Christina var samlade, Andreashjärtat var också med.
Det var en helt underbar dag men galet god mat och vi lekte lekar och vi snackade en massa och Jag, Kia, Mirre & Andreas  gick ner till sjön, Andreas badade fötterna vilket resulterade i att han tappade känslen i en halvtimme men det var mysigt ändå.
& det var kul å träffa alla släktingar och tack allihopa för presenterna, galet nöjd.
Efter kalaset körde morfar mig & Andreas till gröningen där vi träffade lite folk, satt å kollade på solnedgången som var helt magisk.
Sedan åkte vi hem till Micke & Elin å drack å snackade lite men alla var sega så vid halv två gick jag och babe hem, hann inte mer än att lägga oss i sängen sen dog vi, sov i 11timmar och shit vad skönt det var <3
Mitt hjärta åkte nyss och nu är det tomt här igen, men min kudde luktar honom så jag ska lägga mig snart.

Tack till alla som har gjort denna veckan/helgen till vad den blev, jag har haft riktigt roligt.
<3


bilder kommer...

Tack <3

Tack till alla som grattade mig på min födelsedag, det värmer verkligen!
Speciellt tack till alla underbara som ringde från Siesta för att säga grattis och att dom saknar mig, jag saknar er också finaste vänner.

28maj, dagen efter.

Att gå till skolan dagen efter ens 18års dag borde inte existera i ens huvud ens, men jag tog mig upp å slängde på mig baggyjeans och Andreas tröja, på med en mössa och lite mascara för att försöka dölja mina trötta ögon.
Bussresan till skolan kändes som en evighet då den gick ut på att hålla magen lugn trots allt hoppande men jag klarade det och på knutpunkten hann jag köpa en dricka för att lugna stackars magen lite.
Skolan har varit lugn idag och jag gick egentligen bara 2timmar men stannade kvar 2extra timmar för att sitta å snacka lite.
Kom hem till en nyvaken mamma och moster och det kändes ganska orättvist att dom fick sova ut när jag hade kämpat mig iväg på morgonen men efter att ha slängt i sig sista tårtbiten så var jag lagom lycklig igen.
La mig i soffan och slumrade till och sov tills min Andreas ringde och väckte mig, han var på jobbigt humör men det är ganska sött för han skrattar åt mig och jag tycker om å höra hans skratt så innerst inne är det okej.
Beställde skrovmål gjorde vi också, nomnomnom, dock hade jag sås i hela huvudet och då menar jag HELA. kinderna, näsan och hakan. Tur man inte äter sånt på första daten hahah.

Nu sitter jag här och är allmänt seg och har ont i magen (som vanligt när jag har ätit), ska snart slänga i hårfärg och sedan duscha, hoppas på att jag somnar tidigt idag så jag hinner sova ut.
Killarna i klassen ska till bakken imorgon och frågade om jag ville följa med, JAAAA! hoppas bara jag får mina pengar imorgon för det hade varit riktigt kul.
Annars blir det stan med Stina och det är inget fel med det men åka snurrisar <3
Äh får se hur det blir med den saken, skriver mer senare eller imorgon.
Puss Emma.

27maj, min födelsedag

27maj, min dag, min födelsedag, min 18års dag.
Dagen började med att mamma kom in med frukost på sängen och med det värsta sockerkicken så jag fixade mig och stack till skolan direkt, väl där blev jag överfallen av alla i klassen, har nog aldrig fått så många kramar på så kort tid haha, Ni är underbara, hela klassen men Filips present slog det mesta.
Segt bara att nästan alla tjejerna drog hem efter någon timme men jag och Michaela lyckades roa oss trots en håla på 2,5timme.
Efter skolan träffade jag och mamma för vi skulle åka å handla lite middag och tårta på maxi, där jag köpte mitt första lagliga paket cigg också, värt att nämnas. & jag sken upp som en sol när hon frågade efter leg och hon bara skrattade åt mig.
Åkte hem och lagade middag och världens godaste sallad till och baguetter också, moster kom och vi mös halva kvällen, spelade lite Guitar Hero och sådär.
Vid 20:30 fick jag värsta partykänslan så jag tvingade moster att följa med mig till krogen, satte oss på lugna Stinsen för att ta första ölen (den ölen var allt jag betalade på hela kvällen), Vi gick in på Tapaz och en kille raggade på mig heeeela kvällen, började med världens lamaste raggningsreplik "snygga vader" haha, jaha tack. Efter 10minuter fick jag höra att han älskade mig och för den kvällen älskade jag honom också för han köpte massa öl å shots till oss, utnyttja fulla människor, ajjabajja.
Vi hade riktigt roligt och bartendern hade öppet 2timmar längre för oss.
Vid 00:30 någongång skulle vi ta taxi hem och jag lyckades pruta ner till halva priset, bjöd även med chaffisen hem på lite tårta&kaffe men han var inte alls lika sugen på det som jag.
Fylleringde givetvis också, och satte mig framför datorn lagom nitad. starkt jobbat känns det som.
Jag hade en underbar födelsedag fast min högsta önskan slog inte igenom, jag hade verkligen hoppats på att pappa skulle höra av sig den här gången, på min 18års dag, men jag antar att det var för mycket begärt....

+ jag fick en pippiväska av moster!!!!

Lyssnar på Lasse Lindh.

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag du får nått så mycket bättre
du får hela jävla jag
Hela underbara och unika jag
inte något så fjuttigt som en morgon och en dag




Tisdag och jag är galet trött.

oooh gud jag är så trött att jag nästan somnar framför datorn.
Har varit i restaurangen idag, i varmkök och shit vad stressigt det var. Vi hade öppet idag och det var miljarder saker som skulle fixas innan 11:30 så det var bara å stressa ihjäl sig. Jag stod i luckan och fick skrika ut beställningar och skälla på dom i servering, passar mig perfekt. Jag älskar att bestämma över människor haha.
Men vi fick ut allt i tid och sådär så det var en lyckad dag.
Städningen orkar jag inte ens nämna, kaos som vanligt och ingen orkar göra någonting.

Min klass är underbar, ALLA skrattade åt mitt ID-kort och jag också, så fort jag tänker på det så börja jag skratta haha.
om 8,5timme blir jag myndig, shit pommes. Stora tjejen!
Jag är pepp inför det mesta, imorgon fyller jag år och ska fira med mamma och moster, ska äta god mat å mysa.
På torsdag ska vi åka och kolla på en hund, en rottweiler på 9månader och jag kommer falla direkt, det vet jag om.
På fredag ska jag FIXA en jävla massa, ska handla lite kläder och någon present, ska försöka hinna med att färga håret också OCH skor måste jag köpa.
På lördag ska vi fira mig och morfar, Andreas ska följa med och träffa min släkt för första gången, okej jag är nervös.
På söndag ska jag sooooova, förhoppningsvis med min fina pojkvän.

Måndagnatt, jag är kär.

klockan är i skrivande stund 00:07 och jag borde sova men jag kan inte, för jag är pirrig inför min födelsedag + att jag har feber så jag är konstig i kroppen och det svider i ögonen och jag har ont i magen, synd om mig.
Jag pratade med min Andreas för någon timme sen och jag insåg hur mycket jag faktiskt tycker om honom, jag satt och log och lyssnade på när han berätta om sin dag och det pirrade till i hela kroppen, saknar honom som tusan nu.
Det är värst på kvällarna när man ska sova, jag har glömt bort hur man sover ensam. Jag behöver en varm kropp att ligga tätt intill och med en arm som håller om mig, min fina Andreas.

Pontus fixade spotify till mig innan så nu är jag glad, sitter och lyssnar på massa bra musik eller ja på samma låt om och om igen, Oh Laura - it aint enough, galet bra måste jag säga.
Imorgon eller ja enligt klockan så blir det idag, är det dags för skola igen iallafall. Ska bli kul men jag önskade att jag hade kunnat somna tidigare så jag kom upp utvilad och jag hoppas att febern är borta tills imorgon för jag vill inte missa några dagar i skolan nu.

Pengar på fredag.
Puss Emma.

Måndag, underbar dag på stan tillsammans med moster.

Godkväll, jag har haft den bästa dagen/kvällen på riiiiktigt länge och jag kommer somna gott ikväll.
Jag åkte ner till stan vid 14 och träffade Tobias lite snabbt, det var ungefär kram, ge mössa, kram och sen hejdå haha men det räknas ändå. Sedan åkte jag hem till moster och åt två köttbullar och rökte 2cigg men det kändes som mer.
Vi stack till Polisen och hämtade ut mitt fantastiska ID-kort som vi skrattade åt i säkert en kvary, det är hemskt och jag slår vad om att varje gång jag ska köpa cigg så kommer den i kassan få sig ett gott skratt.
Passade på att fika på Ebbas också, handlade presenter också, Morfar fyllde år den 21a så vi hittade VÄRLDENS BÄSTA present till honom men det får vara hemligt tills på lördag för jag vet ju inte om någon snokar här inne haha.
Moster köpte en present till mig med och jag är såååå glad. mer om det på lördag som sagt...
Tog en runda genom stan på moppen och fastnade utanför bomb, kollade på varandra och japp, kebab hamnade i våra magar. Det här med att jag ska vara nyttig går lite åt helvete känner jag, men man ska njuta av livet...

Nu sitter jag här och lyssnar fortfarande på The kooks och småskrattar så fort jag tänker på mitt ID-kort, en vacker dag ska jag slänga upp en bild på det här, när jag har skrattat klart, vilket är... aldrig antagligen!
Saknar min pojkvän också, mhmhmhm han är i Malmö idag och jag hoppas han har en fin kväll men mest av allt önskade jag att han var här hos mig, oh vad jag är lyckligt lottad!


But uh oh, I love her because
She moves in her own way
But uh oh, she came to my show
Just to hear about my day

Måndagmorgon,

Godmorgon, klockan är strax 11:30 och jag har precis fått i mig en ordentlig frukost, Macka med philadelphiaost och gurka, en risifrutti äpple/kanel, en klase vindruvor och ett stort glas apelsin/morot juice.
Det märks verkligen att jag är hemma från Andreas nu haha.
Idag är sista dagen jag är ledig, skönt för jag saknar skolan (tro det eller ej).

Jag är galet trött men tänkte sätta igång musik och sminka mig lite, försöka få tag på Tobias så jag kan få tillbaka min efterlängtade mössa och sen ska jag åka upp till Polisen och hämta ut mitt ID-kort.
Det kom ju precis i lagom tid, 2dagar innan min 18års dag.

Tänkte även nämna att The kooks går varmt här hemma och jag dansar fram.
skriver mer ikväll...

Du är kärleken för mig,

Kärlek för mig är att ligga i din famn och studera dig när du sitter och kollar på något som du finner intressant,
Kärlek är när jag känner doften av dig och när ditt skägg river mot min kind och jag ler, jag ler så fort jag tänker på oss.
Jag kan inte hjälpa att jag drömmer om en framtid där du har huvudrollen i mitt liv, och jag vill uppleva världen tillsammans med dig.
Jag vill gå på alla stränder och bada fötterna i alla hav, jag vill hålla din hand genom varje stad.
Andreas

Fredagens inlägg.

Det är fredag och jag är trött, klockan är närmare 13:30 och jag funderar starkt på att gå å lägga mig igen,
Denna veckan har det inte hänt mycket alls, jag har spenderat all min tid med Andreas, kollat film och myst och det är absolut ingenting att klaga på. Men jag är rastlös, jag blir ännu mer rastlös när jag vet att alla festar ikväll och jag är sugen.
Det var längesen jag sminkade upp mig ordentligt och hade sådär galet kul med en ordentlig fylla, jag vill.
Om 5dagar fyller jag 18år, och här kommer en lista på vad jag ska göra:
Skaffa ica-kort
tatuera en feting
gifta mig
köpa cigg + folköl

rita mig ett körkort (har inte råd med ett riktigt)
Jag har planer till allt och jag börjar så smått acceptera att det inte blir någon festival för mig men jag är ganska nöjd ändå, jag tänker ha en minifestival i mitt rum, tälta å supa. 20kr för en 2dagars biljett. Hör av er till mig om ni är sugna höhö

Min frukost imorse var inte att leka med kan jag lova, 2korvar med bröd + chokladkakor + cola, seriöst Else jag kommer väga 600kg före dig, det kan jag sätta pengar på.
Nu har jag dock ont i magen + att jag tror att jag har urinvägsinfektion HAAAH, vad roligt livet är idag.
Ska dricka 2liter vatten nu, för det ska man tydligen göra för då kissar man ut bakterierna?! eller ja det står inte DRICK 2LITER VATTEN men det står drick mycket vatten och 2liter vatten ÄR mycket vatten, ni fattar nog...

Snart flyttar min Sthlmsbrud hem till Skåne&Mig igen, körkort, roadtrip och jävlar vilka fyllor som väntar på oss.
Jag längtar, det gör jag, mer än jag längtar efter något annat just nu...

Nu ska jag hälla i mig vatten + sminka mig. kanske gå bort å gunga och lyssna på musik.
YAY, 5dagar kvar 5dagar kvar, 5dagar kvar, 5dagar kvar. suckers.

Han är min kärlek.

It's burning up in here
Even though the bed is cold on your side
I'd rather die
then spend this night here without you
 <3

Texten ovan skrev precis min underbara Andreas till mig, oh vad jag tycker om dig hjärtat!

Ny blogg, nya möjligheter.

Nu har jag skaffat en ny blogg som jag hoppas att ni kommer följa lika bra som den förra.
Jag kommer klistra in dom senaste blogginläggen här för att det inte ska kännas alldeles för tomt.
enjoy

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0