Tisdag

Med bara en blick, ett leende, en liten rörelse eller ett skratt.

Måndag

Har haft en underbar dag på jobbet som vanligt, jag har verkligen dom bästa kollegorna i världen!
Efter jobb idag fick jag ett fruktansvärt shoppingsug och fikabehov så ett snabbt samtal till Fredrik och eftermiddagen var fixad. Har hällt i mig på tok för stora mängder kaffe men fått ur mig ännu större mängder av skit hahah, tack för idag finaste vän!
& just ja, ni som missat, jag har gått och blivit med glasögon!


om du vill

Jag vet att det är fel men det känns så rätt.

Nu hjälps vi åt!

Man kan som ensam inte göra allt men alla kan göra något och alla skänka en timme av deras lön, tänk på att just din timme räddar liv!
Stöd akutinsatsen mot undernäring
En timme för Afrika
http://www.lakareutangranser.se/timme )

Du kan även SMS:a in din gåva genom att skicka ordet TIMME till 72970. Då skänker du en gåva på 50kr.
Det går även att SMS:a TIMME 100 eller TIMME 200 till 72970. Då ger du en gåva på 100 respektive 200 kr.Tack för dom här åren.

För första gången på väldigt lång tid hade jag tänkt mig att skriva ett öppet och ärligt inlägg om hur allting ligger till för tillfället. Som dom flesta har räknat ut vid den här tidpunkten har det tagit slut mellan mig och Andreas och tyvärr var det inget gemensamt beslut utan ett val jag gjorde och det gör mig ont att veta att jag sårat en människa som betyder så pass mycket för mig. Det gör mig även ont att människor verkar tro att jag är en fullkomlig idiot och ännu värre att vissa tror att jag skulle ha varit otrogen eller redan träffat någon annan och så är självklart inte fallet.
Det har tagit hårt på mig att skiljas från killen jag delat dom senaste tre åren med och i skrivande stund gör det fortfarande ont men jag kände att vi hade växt ifrån varandra så pass mycket att jag inte kunde hitta tillbaka till det vi en gång hade och då kändes det bättre att avsluta förhållandet dirket istället för att dra ut på det och vara oärlig mot honom.
Att sedan människor jag lärt känna och tycka om plötsligt ändrar bild av mig och börjar prata skit bara för att jag har valt att avsluta mitt & Andreas förhållande har jag ingen som helst förståelse för, jag gjorde det som var bäst för både honom och mig och jag hoppas att han hittar sin väg i livet och att jag får fortsätta med min utan att höra påhittade historier om vad jag har gjort.
Sen vill jag också tacka alla dom som funnits där och orkar lyssna på allt mitt tjat och gnäll den senaste månaden, även fast jag säger det allt för sällan så betyder det hela världen för mig att ni lyssnar, finns till, torkar tårar och kramar och allra minst förstår mig i alla lägen.


.

"If you love two people at the same time, choose the second one, because if you really loved the first one you wouldn´t have fallen for the second"

- Johnny Depp..

 

Dreams & Lies


mitt i natten.

 

Tusen miljoner fjärilar attackerar & du gör mig varmare än solen själv.

 


Dig ska jag älska livet ut.<3

RSS 2.0