Måndag

Imorse gick jag upp tidigt, gjorde en fruktsmoothie och sen begav jag mig mot Bjuv för att umgås och äta frukost med min fina vän Jeanette och hennes underbara sambo Jimmie, passade givetvis på att gosa rejält med Alfred också, som snart ska döpas minsann och jag har fått den fina äran att vara hans gudmor, stolt som en tupp är jag!
Efter några timmar begav jag mig in mot stan igen, hem en snabb sväng och sen ner till gymmet för att köra 60minuter spinning, hade en galen instruktör och jag har aldrig kämpat så mycket innan, sista låten gick på ren vilja, helt underbart och det känns riktigt gott i benen nu, så det ska vara!
Nu sitter jag med en god fruktsallad och te och njuter av vad kvällen har att erbjuda från soffläget, en bra måndag!





älskade unge ♥


Söndag

Jag har inte riktigt tiden eller motivationen till bloggen just nu men ska försöka lägga upp en sammanställning av min träningsvecka som varit varje söndag, kanske inte den roligaste läsningen men viktigt för mig att kunna blicka tillbaka på...

Mån: Spinning 55min
Tis: -
Ons: Spinning 55min
Tor: -
Fre: spinning 55min
Lör: 10km löpning
Sön: -


Veckan har varit väldigt händelserik med både tuffa och roliga beslut, men så fungerar det här i livet och nu ska jag försöka komma på rätt bana igen, min bana. Veckan som kommer är planerad till max, massa härliga dagar med jobb, vänner och kvällar med träning! & bloggen återkommer jag till så fort jag känner mig inspirerad till det...

update

Tråkig jag är som inte hinner blogga så mycket, jag jobbar hela denna veckan ut och försöker hinna med att träna så mycket jag bara kan samtidigt.
I måndags sprang jag 8,9km och idag(onsdag) körde jag 55minuter spinning, riktigt roligt och jag stormtrivs på Friskis & Svettis!

Jag bjuder på två bilder från helgen, en på mig och en på min fina vän Moa som hade födelsedagsfest!




Helgen som var...

 

Mina ögonstenar, William & Vincent!
Vincent fyllde 2år förra veckan så i helgen var det kalas för honom,
mina kusiner är dom finaste i hela världen, utan tvekan!






<3

 

Kärlek vid första ögonkastet, min fina gudson Alfred & jag ♥


12 Januari

Dagarna som gått:

Igår hade jag en händelserik dag med tågresor fram och tillbaka, hit och dit och jag var även på ett möte på mitt älskade jobb som resulterade i en vidareanställning, oh, ser fram emot allt som komma skall, jag har så fina kollegor att det är galet.
Mitt älskade hjärtegryn Vincent(kusin) fyllde 2år också, knäppt vad tiden har gått fort och han börjar bli så stooor. ♥
(gammal bild, som ni nog förstår)


Idag har tiden bara rullat iväg och jag som hade planerat att hinna träna också insåg snabbt att det inte var möjligt vilket är tråkigt, jag köpte gymkort på Friskis & Svettis igår så det är där jag lär hänga ett tag framöver så det ser jag verkligen fram emot, nu ska jag bara försöka övertala någon vän att också börja träna där, allting blir roligare när man är två även fast jag tränar bäst själv..
Men jag har varit och hälsat på mina kära vänner Jeanette & Jimmie idag och min(kommande) gudson Alfred, han föddes i mellandagarna och jag har inte hunnit/kunnat hälsa på tidigare så det var verkligen dags, och jag kan säga det att mitt hjärta är sålt, han kommer ha mig runt sitt lillfinger den grabben. Emmas lilla stjärna! ♥

 

oh, sockersötaste ♥

7 Januari

It's the way I’m feeling I just can't deny
But I've gotta let it go

We found love in a hopeless place


1992

Sommaren 1992, i mormor & morfars trädgård.
Jag sitter i den rosa gungan och min moster på den andra, sen är det våra grannar och vänner runt.
Idylliskt, underbart och så många fina minnen <3


7 Januari

igår fredag.
Jag och Andreas var hemma hos våra fina vänner Sanna & Andreas och även Marie var där, vi lagade egen sushi istället för att köpa färdig och oj vilken succe, magiskt gott! Till dessert åt vi fruktsallad med glass och riven choklad, en fantastisk trevlig kväll med många skratt. Tack älskade vänner, det får vi göra om snart!







4 Januari

Det måste ha slagit något slags rekord i stormar senaste månaderna, inatt kom en till! Det har blixtrat, haglat, blåst så att rutorna skakar och jag, jag har inte sovit en blund. Sitter i skrivande stund och samlar kraft och mod att ta mig utanför dörren upp till Helsingborg, jag hoppas innerligt att tågen går nu för jag MÅSTE upp till jobb och hämta en sak och sen vidare ut till mormor & morfar med mammi och mysa några dagar, så nej, jag har inte tid med inställda avgångar.
Men det är fortfarande 15minuter tills det att jag måste gå utanför dörren så jag kan lika gärna fortsätta skriva, vi kör en sånhär...

Morgonen bästa:

1. Gene Simmons family jewels! Mitt nya tv-beroende, jag är inne på andra säsongen och jag har kollat i, ehm, två dagar...

2. Mitt lypsyl med kokossmak, garanterat felstavat men definitivt värd att nämnas!

3. Knäckemacka med ost och skivad körsbärstomat!! behöver jag ens säga varför? Guds gåva till mänskligheten(utan att överdriva).


Nu, vidare till bussen! Jag önskar mig själv lycka till och er andra en underbar dag.

the touch of your hand


1 Januari

Idag har jag & Andreas spenderat mestadels av dagen i soffan med kebab, godis & filmer på tvn.
Det blev en lugn nyårsafton hemma hos Elin och Mikael med god mat och självklart skålade vi in 2012 med glädje.
Jag ser fram emot det här året, mycket planer på gång...OCH, idag har jag minsann varit rökfri i ett helt år, galet skönt!

Nu ikväll tog vi en lång promenad på två timmar och jag med kameran i högsta hugg, känner mig inspirerad och det blir förhoppningsvis en kamerarunda imorgon också och kanske, kanske, kaaanske blir det en ny kamera nästa vecka. OH! lyckan är brutal.










Nyår









RSS 2.0