söndag 5

Veckans träning:

Måndag - 7,2km löpning
Tisdag - vila
Onsdag - spinning 55minuter
Torsdag - 8,1km löpning
Fredag - vila
Lördag - 6km löpning(året första utomhus)
Söndag - spinning 55minuter

Söndag 4

Veckans träning:

Mån - vila
Tis -  spinning 55min + 2km löpning
Ons - vila
Tors - spinning 70min
Fre - spinning 60min
Lör - vila
Sön - spinning 55min

Glädje

Jag tänkte dela med mig av ren och skär glädje i form av en bild.
Det är min absoluta favoritbild från en av dom bästa dagarna i mitt liv, jag och bror. Jag med några glas cider för mycket i kroppen och han med några grillspett för mycket på tallriken, det är lycka det.
Vi har följt varandra hela livet, jag har försökt ge tusen råd om kärlek och han har lyft mig från botten fler gånger än jag tror han vet om. Vi har gått igenom faser i livet tillsammans som är ovärderliga, som när vi helt oberörda gick genom köpcentrum svartmålade och svåra eller dom tiderna när det var han som tipsade mig om hårprodukter.
Jag skulle gå genom eld och ta mig land och rike runt för dig & jag skulle göra det tusen gånger om.


Jag <3 Friskis & Svettis, vem hjärtar du idag?

Har haft en helt underbar alla ♥ dag idag!!!
Hade fullt upp på jobb tillsammans med fina kollegor gör det dagen oslagbar, jag älskar mina fina kockar och sättet dom får mig att skratta på. Jag är så lyckligt lottad som har fina arbetsplatser med människor som har så mycket kärlek att dela med sig av, det har blivit som en familj och hade jag kunnat hade jag gett dom allt dom någonsin önskat sig.
Åt en härlig lunch och avslutade jobbdagen med det bästa som finns, lååång fika med goda kakor och några koppar kaffe för mycket, & underbart sällskap såklart!

Efter jobbet åkte jag hem en snabb sväng och sen raka vägen ner till gymmet, det är faktiskt alla HJÄRTANS dag så jag passade på att fira mitt, friska och fullt fungerande hjärta genom pressa mig själv lite extra idag men eftersom jag varit sjuk i en vecka så blev det kanske inte riktigt vad hjärnan ville, men ALL träning är BRA träning.
2km löpning & 55minuter spinning slutade det med, jag är nöjd och kroppen känns sådär härligt mör och go.

Jag hoppas att ni hade en lika bra hjärtedag som jag har haft.
Kärlek till er!

Söndag 3

Min träningsvecka har inte alls varit vad jag har hoppats eller tänkt mig, jag blev sjuk i onsdags och har inte kunnat träna alls. Jag är fortfarande inte frisk och denna veckan kommer inte heller bli som jag vill men man får ta det för vad det är, så fort jag är frisk så är det gasen i botten igen...

Måndag - spinning 70min
Tisdag - spinning 70min
Onsdag - sjuk
Torsdag - sjuk
Fredag - sjuk
Lördag - sjuk
Söndag - Promenad 60minuter

fjäril...

flyg lilla fjäril flyg


Lördag

Nu kom förkylningen ifatt även mig, har klarat mig hyffsat bra hela hösten/vintern om man bortser från en kort förkylningsrunda i början av december, men nu var det dags igen. Är inne på 3dagen med snorig nästa, feber, kletiga ögon och irriterad hals, jo man tackar.
Det är när det blir så här som det är lätt att tappa inspiration till träning och kost men den här gången är det precis tvärtom, jag står knappt ut just nu, allt jag vill är att vara på gymmet någon timme per dag och jobba för dom målen jag har satt upp. Jag vill pressa mig själv på spinningen, jag vill öka hastigheten på löpbandet, jag vill prova tyngre vikter, jag vill göra någon nytta...

Det är frustrerande att tillbringa en hel helg hemma, jag är ledig och hade tusen planer, nu ligger jag istället parkerad som en i säl i soffan med täcket och 100snorpapper runt mig, fräscha tjejen, mmh.
Jag är inte alls bitter...

<3

Each morning we are born again.
What we do today is what matters most.

Söndag

Veckans träning:

Mån - spinning 60min
Tis - spinning 60min
Ons - muskelbristning i vaden
Tors - vila
Fre - vila
Lör - vila
Sön - spinning 90min

Ett år sedan...

Det känns helt sjukt att det IDAG är ett helt år sedan jag och min fina vän Malin tävlade i Sverige Mästerskapen i servering för ungdomar och vi tog silver. Jag minns det som om det vore igår, alla sena nätter med läsning om viner, druvor, smaker. Alla långa skoldagar med tranchering och filéa fisk, uppdukningar, all frustrationer inför något vi kastat oss in i men inte hade någon aning om. Tänk att vi faktiskt genomförde det, trots blod, svett & tårar! Jag skulle med facit i hand aldrig göra om det igen men jag ångrar det inte en sekund och jag är glad att jag fick dela det med dig!


Fredag

Det är tidig morgon och solen har inte ens hittat fram ännu, termometern visar på -12 och helst av allt vill jag krypa ner under mitt täcke en liten stund till. Men här sitter jag och äter min havregrynsgröt och dricker min te, för om en timme sitter jag på bussen mot jobb. Idag kommer bli en bra dag, vaknade upp med ett leende och fjärilar i magen, jag har saknat jobb och ikväll ska vi göra stan osäker.
I onsdag var jag ute en sväng också, min fina vän Angela är hemma i Skåne igen så jag underhöll henne i baren medans hon jobbade, det började med apelsinjuice, synd det inte slutade där bara... Hur som, klockan 4 på natten när jag tvärt skulle hem så gick det givetvis inga bussar och taxibilarna som alltid trängs utanför knutpunkten var borta, där stod en kvar och han vägrade ta mitt kort av någon anledning, så jag fick gå 2km i -11 UTAN vantar, aldrig igen! Inte nog med det så när jag kom hem och skulle lägga mig vaknar jag av att det känns som att min vad exploderar och det blir helt varmt, muskelbristning i vaden, jo man tackar... Igår var jag deppig och kunde knappt gå men efter ett samtal med morfar(världens bästa) så kändes det lite bättre igen, 3dagars vila och sen får jag börja träna igen, LUGNT! Hoppas det läker ihop snabbt för om jag känner mig själv rätt så kommer jag vilja gå på spinning redan på måndag...

RSS 2.0