Lördag

Den här veckan har varit lång och intensiv, åka iväg tidigt på morgonen för att komma hem sent på natten för att jobba dubbelskift tar på krafterna, speciellt när det handlar om en hel vecka.
Träning har inte ens kommit på tanken förutom min vanliga vardagsmotion såklart, jag cyklar faktiskt närmre 1,5-2mil om dagen så det får räcka.

Men mitt i allt jobbkaos så var jag och en kollega nere på Elite Hotel Savoy i Malmö för att gå på en Champageprovning, det var fantastiskt, helt underbart. Provningar är något av det bästa jag vet och när allt från dom bästa producenterna till några (för mig) helt okända ställer ut sina Champagner och du får prova ALLT så är man inget annat än lycklig.

Nu ska hoppa in i duschen och sen väntar jobb igen, det blir en sen natt men det var väntat.
Hoppas ni har en fantastisk kväll mina vänner. ♥


Söndag

Har haft en helt magisk helg med vänner av finaste slag och alkoholhaltiga drycker i mängder.
Dansade i flera timmar och varvade med drinkar. Kom hem 4.30 på söndagmorgonen och fick sovit 3timmar innan jag skulle gå upp. Vi som var ute på lördagen hade nämligen bestämt att vi skulle ta oss till ett stall och rida dagen efter och NEJ, ingen av oss rider i vanliga fall. Man är så påhittig ibland.
Sagt och gjort, vi befann oss i stallet på förmiddagen och välkomnades med vars en jäger och öl, det är så man gör söndag här i Skåne.

Dom fortsatte med båtarna till Danmark senare och jag tog mig hem till min bror och hans fina flickvän för att sedan åka upp till Pappa, hans sambo fyllde år så det vankades kalas för hela slanten. Träffade släktingar som jag inte sett på över 15år, många intryck, många skratt. Det blev en underbar kväll fylld av mat och god dryck där också och avslutades senare nere vid sjön i solnedgången. underbara liv.

Nu väntar en lång arbetsvecka som kommer innefatta väldigt lite träning då schemat redan är fullspäckat, känns inte helt ok men jag får försöka klämma in några km löpning ett par dagar i alla fall...

Nu tänker jag bjuda på några ICKE-spegelbilder innan jag avrundar.










Lördag

 

okrossbar


Fredagsmys

Dagen har varit lång och har innehållit lite av varje om man säger så, jobbade första delen av dagen och sedan var jag nere i stan och handlade lite block och pennor och annat smått, måste bli bättre på att anteckna helt enkelt.
Sedan blev det spinning för heeeeela slanten, min favoritinstruktör är tillbaka efter en lång träningsresa och jag är ÖVERlycklig. Han kör slut på en och lite till efter det, perfekt stämning, perfekt pepp.

Nu på kvällen har jag bara ätit god mat och bakat muffins som jag ska avnjuta till en rad avsnitt på TVn ikväll, fredagsmys på hög nivå.

Det har blivit en hel del spegelbilder på senaste, jag tycker personligen att det är roligare än ansiktsbilder och mycket annat hinner jag inte fotografera om dagarna just nu.


13 april

Godmorgon, det är fredag och jag sitter och äter lyxgröt och kollar ut på dimman,
igår bjöds det på sol under några timmarna men det var givetvis dom timmarna då jag stod på jobbet.
Tappade det där löparsuget när man kommer ut och dimmar börjar lägga sig tät, men efter cykelturen hem svirade jag om och cyklade ner till Jordbodalen här i stan, sprang en ynka runda på 4km, det var precis så mycket som mina ben orkade igår kan jag lova er, men så skönt med lite "natur" mitt i stan.

Snart bär det av till jobbet och sen har jag bokat ett spinningpass i eftermiddag, min favoritinstruktör är äntligen tillbaka så det ska firas med att köra slut på sig själv, totalt.
Sen får jag se vad kvällen bjuder på, lite jordgubbar på mörk choklad hade inte suttit helt fel om man säger så...

Hoppas ni får en mysig fredag mina vänner ♥

11 april

 

Woop woop, träningssugen tjej här.
Fast mer träning idag hinner jag inte, har redan placerat mig i sängen och kommer förmodligen somna inom det närmsta, MEN, jag känner hur det spritter i benen, pirrar i magen, längtan efter en löpartur i skogen.
Hoppas det är fint väder i helgen för det ser ut som att jag blir ledig i alla fall så då hade det varit mysigt med en liten utflykt för att springa på något nytt ställe.
Får se vart det bär av helt enkelt och först och främst så kan solen titta fram igen, för hur skönt det än är att lunka i regn så slår det inte att springa det fortaste man någonsin gjort i solsken.


9 april

Regnet slog mot rutorna när jag vaknade idag, jag satte mig i köket och åt min morgongröt för att sedan lägga mig i sängen en stund till, skönt med lediga måndagar.
Laddade ner appen Runkeeper till min telefon också efter att ha hört mycket positivt om den och väl nere så fick jag ett oerhört sug i kroppen så det var bara att snöra på sig löparskorna och på med en extra tröja så sprang jag, 5,6km slutade det på, i ösregn och blåst.
Finns det något mysigare än att bara lunka på genom regnet?! jag tror faktiskt inte det.

Kvällen tillbringar jag i soffan med ett paket Ben & Jerrys, imorgon eftermiddag är det personalmöte på jobbet och innan dess har jag en del ärende i stan så det blir nog sängen inom dom närmsta timmarna.


8 April

Det har gått två söndagar nu utan att jag har uppdaterat om vad jag tränat senaste veckorna, varför?! Jo, jag har helt enkelt inte tränat, ja om man bortser från 2-3 pass som inte slutat som dom skulle.
Jag har legat sjuk, tappat motivation för att nu ha hittat tillbaka till den, mer än någonsin känns det som.
Är väl inte helt frisk än egentligen men tillräckligt för att köra igång så smått och idag blev det faktiskt en 7km löparrunda i skogen ute hos min mormor och morfar.

Nu är det tillbaka till allvaret och jag hoppas att sjukdomarna håller sig långt borta så jag kan träna hårt inför loppen som väntar i sommar, älskade sommar! ♥


1 April - <3

Glädje, lycka, leenden, solsken, uteserveringar, kärlek, träning, familj, regnbågar, vänner, såpbubblor, kaffe, gemenskap, löpning, jordgubbar, stjärnhimmel, ängar, blommor, sena nätter, rosévin, april...

Sommaren är på väg... ♥


RSS 2.0