21 november

You’ve crossed the finish line
Won the race but lost your mind
Was it worth it after all?

I need u here with me
Cause love is all we need,
Just take a hold of the hand that breaks the fall

Well I know what I’ve been told
Gotta break free to break the mold
But I can’t do this all on my own

I’m no superman


20 november

Vilken helg det har varit, har hunnit skaka rumpa, jobba, spendera lite för mycket pengar och träffa underbara människor. Men nu är det söndag och även den här helgen börjar närma sig sitt slut men inte deppar jag för det. Imorgon drar jobbet igång igen och jag får träffa mina fina kollegor igen, ganska knäppt att man kan längta så mycket till sin arbetsplats som jag gör, hade jag kunnat hade jag jobbat ännu mer än vad jag redan gör.
Imorgon drar min intensiva jobbperiod igång, på torsdag ska vi gå igenom drycker m.m inför julborden som börjar på fredag och sen är det inte mycket ledigt innan jul.

Nu fortsätter jag kvällen med mitt te, pepparkakor & en skål glass, imorgon kör jag en månad stenhård träning igen, mitt knä känns betydligt bättre igen men får varva löpningen med simning närmsta tiden tror jag.


Du är fin...

20 november

I will do what it takes to make you mine
so sit back, relax, enjoy my show
this could be funny
Oh, I'm about to lose control

18 november

HÄR ÄR JAG! JAG ÄR GLAD!

Imorse slängde jag upp lite klämmor i håret och på med mascaran innan jag tog första bästa tåg till Ängelholm,
träffade mitt snöggo Moa, spanade på lite restauranger i staden(vilket tog ca 10minuter, HEJ storstad, eller inte).
Ingenting passade oss, kräsna restaurangfolk är inte att leka med hähä(fråga tjejen i korvkassan på ikea)
Men hur som så slutade det med att vi tog bilen ut till Klitterbyn och satte oss på Råbocka Lodge, jag rekommenderar STARKT! Enormt salladsbord med lax, sill, och massa grönsaker såklart, nybakt bröd och soppa.
Efter det åt vi rostbiff på ryggbiff med potatisgratäng samt en sky på rödvin och soltorkad tomat. DÄREFTER!!! åt vi ostar med kex och sist men inte minst kaffe & småkakor.
Behöver jag säga att jag känner mig som en knubbsäl nu?! & allt det här för 95kr.
Personalen var trevliga och restaurangen var väldigt mysig men med stil. gillades mycket.

Efter det satte vi oss i bilen in till stan igen, gick en runda på gågatan och jag köpte lite småsaker,
jag har fått fnatt på inredning, köper något varje dag, kommer inte sluta bra det här.
Men jag har haft en supermysig dag och nu fortsätter jag kvällen i soffan med en skål glass och idol.

På tåget till Ängelholm.


17 november

You wont walk through that door
Cause I said I didn’t need you anymore
But I said a lot of stupid stuff for sure
There’s nothing I want more

16 november

Jag blir GALEN! minst sagt.
Jag hade kommit igång ordentligt med träningen och sprang några mil i veckan och sen, PANG BOOM KRASH så bara förstörs mitt knä. I en vecka nu har jag knappt kunnat gå, böja benet. Det ilar i hela benet och har jag det i samma läge en längre stund så är det kört. Häromdagen kom jag knappt av bussen ens och väl av så var jag så arg att jag bara ville gråta. Varför är det alltid så? När man är på toppen av berget, när man mår som bäst så ska något komma och dra ner en halvvägs igen.
Idag känns det däremot lite lättare men trappor är döden, och det är ett under att jag klarar av mina lunchtimmar på jobb faktiskt. Hoppas att det lättar helt till nästa vecka då julborden drar igång, annars är jag KÖRD!!!

Så nu när jag kräkt ur mig all min bitterhet så lovar jag att det bara blir glada miner resten av året, och förutom mitt knä så är livet väldigt mysigt, fint, härligt och pirrigt till och med. Jag har så mycket framför mig nu och allting känns lätt, jag går emot den mest hektiska månaden på året och jag känner mig för en gång skull utvilad och jävulskt pepp.

Kvällen tänker jag ägna under täcket i soffan med en Ben & Jerrys i famnen och njuta av lite ensamtid, imorgon är det jobbet igen och jag lääääängtar!
Hoppas att ni har det lika mysigt som jag ikväll, Kram.

14 november

Igår tillbringade jag dagen och kvällen hemma hos min fantastiska vän Jeanette och henne fina sambo Jimmie, det blev mycket snack om högstadietiden och om bebisar. Dom bjöd på god thaigryta och sen blev det fika. Inte nog med det så fick jag bland annat den otroliga äran och frågan om att vara gudmor till deras kommande barn, jag blev så rörd och ÄR fortfarande, det har inte riktigt sjunkit in än men jag är så himla glad.
Tack underbara ni och tack för en härlig söndag.
<3


Grattis på fars dag pappa lilla.


13 november

Det togs inte många bilder igår men det kan ha varit för att vi hade så galet roligt.
Var hemma hos älskade Moa med ett gäng fina tjejer, drack vin, drinkar, cider och lekte charader och spelade ölspel. Därefter gjorde vi Ängelholm osäkert, Thorstens & Bahnhof blev det minsann, det var...intressant! HAH!
Skrattade nästan ihjäl mig och tiden bara sprang iväg, det här kör vi en repris på snart tjejer.
<3

 

 


12 november

Som ett skott från blå linjen, varför gjorde du så?


9 november

So if you want to be with me
With these things there’s no telling
We just have to wait and see

I’m glad I didn’t die before I met you


söndag


"Some may never live, but the crazy never die"
- Hunter S. Thompson

6 november

Hej & Hå!
Denna helgen gick i en rasande fart, i fredags åkte jag hem till mormor och morfar i skogen och andades frisk lust och åt god middag, gick upp tidigt på lördagen och sprang ett lopp på 7,1km tillsammans med min morfar och min ena morbror, det var roligt men oj vilka backar haha...
På eftermiddagen åkte jag hem till samma morbror och hans fina sambo och mina underbara ögonstenar, lekte, stojade, kollade på film och somnade gott efter en lååång dag.

Idag när jag kom hem var det bara på med löparskorna igen och sprang i 60minuter, Helsingborg är en bra stad att springa i måste jag säga, hittade många fina slingor att springa på idag men det kändes i benen efter igår men på tisdag kör jag igen.
Imorgon vankas det jobb och jag är taggad till tusen efter alldeles för många dagar ledigt, andra hade jublat men jag är lite av en arbetsnarkoman OCH sen har jag dom finaste kollegorna i världen och vi har aldrig en lugn stund tillsammans, LOVE IT!

Jag har lite saker jag vill avslöja för er också men det håller jag lite på än, men jag är så otroligt glad!
Hoppas ni har haft en lika aktiv och härlig helg som jag, Kram på er.

2 november

Tänk att det är november redan, den här månaden finns det många minnesdagar i, den här månaden drar julborden på jobbet igång, den här månaden är det första advent & den här månaden kommer förhoppningsvis den första snön, JAG LÄNGTAR! Jag blir så galet barnslig när snön kommer, snöänglar, pulka, snöbollskrig, baka pepparkakor, OH vad jag älskar vintern.

Jag skulle skriva något vettigt här inne men nu har jag glömt bort helt vad det var men jag önskar er en fantastisk kväll med massa mys och snart är det helg <3 FINT!


RSS 2.0