solskenJag får inte nog av vårbilder!

.

...finns inga ord.

finns inga ord som kan beskriva hur otroligt kär jag är i dig,


Vårpromenad

Det är vår nu!


onsdag,

Ni anar inte vilken fruktansvärd träningsvärk jag har i precis hela kroppen, jag och några vänner var på cirkelträning igår(olika stationer) och det var inte att kasta boll i en korg om man säger så. Tränaren var bestämd och gjorde man inte övningarna ordentligt så blev det straffsitups.

Det ska bli intressant och se hur jag ska kunna röra mig ordentligt på praktiken idag, sålänge jag inte tappar någonting och hamnar på veckans krosslista!

VISST JA, jag gjorde ett jobbigt val igår mellan Siestafestivalen och Studentbalen och till er besvikelse så valde jag faktiskt balen för jag vet att jag kommer ångra det i framtiden annars, så nu peppar jag ordentligt!!


hålla ut,

Det är inte lätt att få tiden att räcka till längre,


ordbajsar

Jag har fullt upp om dagarna vilket gör att bloggen hamnar i bakgrunden men nu är jag sjuk så det kanske blir några inlägg nu i dagarna ändå :)

Jag har fått jobb, och även blivit erbjudet ett annat också så nu står jag med beslutsångest och vet inte riktigt vad jag ska göra längre.
Jag har även fått ett annat jobb på ett bröllop där jag har hand om precis allting vad gäller festen och det känns ganska läskigt, jag ska ringa in personal, jag har hand om pengar, jag har hand om baren, ja läskigt helt enkelt.

Min praktiktid har också börjat men eftersom att jag är sjuk så valde jag att inte gå dit den här veckan och nästa vecka jobbar jag på mitt andra jobb mellan onsdag-söndag så då kan jag inte heller befinna mig på praktiken, hoppas bara att dom förstår att jag är seriös och inte skiter i praktiken totalt.

Nej men som ni förstår så är det fullt upp just nu med jobb, praktik och även skola på det, men jag ska verkligen försöka bättra mig.

Hoppas ni har en lika solig och härlig lördag som ja

RSS 2.0