hjärta

och vad mitt hjärta dunkar hårt när jag ser den här bilden,
du är det sötaste som finns hjärtat <3

tisdag

Det händer inte mycket här hos mig och hjärtat men idag när han var iväg så tog jag och Sandra en lång och skön promenad, det känns inte helt okej att det har snöat igen men sjön var väldigt vacker i alla fall.Väl hemma igen var det dags för mig att göra pannkakor för första gången i mitt liv. Tur att jag hade Sandra till min räddning, hon kom upp med smör och stod och underhöll mig i över en timme medan jag stod och vände pannkaka efter pannkaka, tack vännen.
& tack för det goda receptet^^

 


måndagsbarn

Idag är en galet bra dag och vill ni veta varför? Det är måndag, jag är ledig och klockan är närmare 22 och jag har inte ens klätt på mig än hehe. love it!
Har egentligen inget vettigt alls att säga så jag låter nog bli att säga något och slänger upp en egobild istället, för att jag kan!

 

Jag blev ett måndagsbarn
Hela livet blev en helg


Söndag

Ni anar inte hur bra helg jag har haft, bästa på riktigt länge faktiskt och jag är så tacksam över alla fina människor jag har i min närhet som gör mina dagar underbara.
I fredags samlades jag, hjärtat, Sanna & Sandra här hemma hos oss och drack massa vin och åt god mat, spelade kort och sen drack vi ännu mer vin, och sen drack vi lite vin till och sedan fortsatte vi med rom och cola, amarula för Sandra och hjärtat och även whiskeyn åkte fram, det var längesedan jag hade så roligt, ni är verkligen dom bästa!

I lördags kom några av hjärtats vänner hit, det var bakfyllelördag deluxé här, det blev både burgerking och chips men jag klagar inte. Kan även tillägga att kolla på QX gaygala tillsammans med tre tuffa grabbar är ingen höjdare, tur dom är söta i alla fall ^^

& idag kom Sanna hit och lagade den godaste fisksoppan jag någonsin ätit, på riktigt! och det bästa av allt är att vi har en hel gryta kvar i köket så jag kan äta fisksoppa hela dagen imorgon! bra skit!
JUST JA! Big Brother började idag också, jag & Sanna är heeelt fast och det ska bli sjukt spännande att följa dom nu FAST jag saknar en blond, pantad brud med stora silikontuttar, det hade gjort allt.Jag älskar dig

bra skit

mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit
för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
lovar o inte håller det, som driver mig finns där
jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd
kanske tappat det helt, spelat för många spel
målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, då kommer tåren
för jag har ingen jävla aning vafan jag håller på med


alla hjärtans måndag,

Hjärtat slår extra slag och du formar miljoner fjärilar i min mage älskling

Jag älskar dig, bara dig


förlorad sömn,

Den senaste veckan har verkligen bara handlat om att ta igen förlorad sömn, att tävla var något av det jobbigaste jag gjort, både fysiskt men framförallt psykiskt.
Men nu är jag igång igen och istället för att ha min barpraktik i helgen så valde jag att ta ledigt för att vila upp mig ordentligt.

I fredags jobbade jag på california wine festival, vilket var en helt otrolig upplevelse för mig som älskar vin och som vill jobba med vin i framtiden.
Jag träffade några av Sveriges bästa sommelierer och helt otroliga vinutställare, jag fick dessutom äran att prova riktigt dyra och fina viner. Jag är verkligen bortskämd, det vet jag!
Fredagen avslutades hemma med god middag, en flaska vin och Petter dunkandes ur högtalarna, hääärligt.Lördagen började jag med en powerwalk i nästan två timmar, ut på åkrar, upp för kullar, ner för trappor och så höll det på. Det fanns inte ett moln på himlen & solen lyste i ögonen och nu är verkligen våren här och jag kan inte bli lyckligare.Mot kvällen trillade jag ner till Sandra där även Sanna befann sig, jag blev av med min melodifestivaloskuld vilket nu i efterhand känns helt okej, det var ganska trevligt att titta på(faktiskt)! Vi åt en oerhört god fruktsallad med glass till, spelade kort men framförallt så skrattade vi, jag har inte skrattat så mycket på evigheter.

Sanna & sandra

Att sedan komma hem och mysa med älsklingen en liten stund innan jag intog sängläge var grädden på moset, jag älskar mitt liv.Det blev silver!

Så jävla bra är vi, det är inte klokt alltså!

RSS 2.0