Oh! DarlingMusik i öronen, kameran i handen, brillorna är på.
Härlig promenad genom Lund för att sedan avrundas med en sushidejt med Sanna.

one night of magic rush

.  .  .
.  .  .

Sprid ut bensinen över solnedgången

.  .  .
.  .  .

Kärlek

Botaniska Trädgården

Botaniska...
Den hungriga Ankan...

Jag var och provjobbade igår på Restaurang Persson's och det gick hur bra som helst och yes, jag fick jobbet! Det känns helt underbart och det är så skönt att inte vara arbetslös till sommaren.
Kom hem till ett nystädat hem och där satt pojkvännen & min vän Sanna och väntade på mig med flera flaskor vin och EN HEL DEL choklad och chips, spelade lite kort och hade det trevligt. Tyvärr klarade jag bara ett par timmar innan jag somnade brutalt.

Vaknade upp imorse segare än någonsin men jag och hjärtat vandrade ändå ner till Botaniska där Sanna & Andreas låg och solade. Vi fikade och spelade kort och mitt i allt fick vi besök av en hungrig Anka...


Sedan chillade den lite med oss...


terroranka!!!
Vi drar till Malmö

Har tillbringat dagen i Malmö tillsammans med min älskade pojkvän,
massa shopping, god mat och det bästa sällskapet i världen!


Jag vann en dessert på Jensens & här är den 5minuter senare

solhäng

Ännu en dag med solsken och hjärtevänner

Botaniska med vännerna,

Har suttit i Botaniska Trädgården med dom bästa idag!

Vissa dagar är helt klart bättre än andra, att kvällen sedan avslutades med kaffe hemma hos Sanna var inte helt fel del heller.
Imorgon ser jag fram emot en minst lika bra dag, jag älskar påsklov.

När det är 23grader varmt så får man njuta av livets goda, glass på Per Tutti!

Har haft en supermysig och lång dag ihop med människor jag älskar dig!

Jag var först på jobbmöte och pratade tider och kommande lön osv och när jag var klar hos Persson's så åkte jag och min fina vän Max och käka glass i solen och snackade lite skit. Sen åkte jag vidare till Mammi och drack lite kaffe och tog en härlig promenad(+ att jag fick påskägg, mmmhm, världens bästa mammi).

Vidare mot Lund igen och slog mig ner på Gräddhyllan där Sandra & Sanna redan befann sig och efter en stund kom även min älskade Andreas ner, blev lite öl och jordnötter och sen vidare till Per Tutti för världens bästa glass och solhäng.

JAG ÄLSKAR MITT LIV!


vårvärmeJag var ute på en nästan tre timmar lång promenad idag, själv. Vilket var otroligt skönt och befriande för huvudet och med musik i öronen och kameran i handen glömde jag bort alla måsten.
Det har även hunnit bli tre glassar i 20graders värme och en mysig BB-kväll med Sanna, tacos och dessert!VÅR!


ord jag säger allt för sällan,

Jag har världens finaste vänner som stöttar mig i min hektiska vardag, dom gör mig så oerhört glad och jag säger det allt för sällan men ni är bland det bästa jag har.
Sen att jag har en underbar sambo som jag älskar mer än något annat som tar hand om mig även fast jag klagar allt för ofta och det gör mig så lycklig att han förstår, en helt underbar människa som jag skulle göra allt för.
Sist men absolut inte minst, min familj! Det finns inga ord som kan beskriva min kärlek till min familj och jag är er evigt tacksam för en fin uppväxt med så många lyckliga stunder och sedan min fina mamma, det har alltid varit du & jag mot världen, så var det då och så är det nu <3

RSS 2.0