det går sådär nu,

Har lyckats få världens förkylning, precis som alla andra känns det som.
Men inte deppar jag för det, nejdå, jag sitter med brillor, keps och lyssnar på musik och njuter av att ha lägenheten för mig själv en stund(njuter=jag får spela musik som jag gillar utan att Andreas suckar haha)


Nu behöver ni inte fundera längre, jag är störd!

Om ungefär en halvtimme kommer Sanna & Sandra hit och då ska vi dra ut till Nova Lund och kolla in lite julklappar är det tänkt, får se hur mycket jag orkar dock. Febern är mig hack i häl...
runrunrun

lycklig idiot,


allting är så klart, allting verkar barnsligt lätt
låt mig vara en lycklig idiot.


När det inte blir som man tänkt sig,

Den här dagen har inte alls gått som planerat.
Det började med att det snöade när jag skulle gå till bussen, så mycket att man knappt såg en meter framför sig och väl på busshållsplatsen var jag så snötäckt att min svarta jacka såg vit ut och jag bara frös.
Bussen var sen och när den väl kom så var den full med människor så jag satte mig på den enda lediga platsen som var längst fram. Bussen börjar köra och vi hinner komma 3hållplatser innan den smäller ihop med en bil som kommit över på vårt körfält. Jag blev så chockad att jag inte kunde andas eller få fram några ord alls egentligen, jag bara hyperventilerade.
Fick tag på Andreas efter ett par minuter och han frågade bara var jag befann mig och sen sprang han hela vägen dit trots att han är sjuk, helt underbar.
Sen stod vi kvar där i omkring 40minuter och pratade med ambulanspersonalen och poliserna ville höra vad som hänt.
Det var verkligen något av det mest obehagliga jag varit med om och väl hemma fick jag te och choklad och Andreas bäddade ner mig i soffan och satte igång pippi till mig.
Jag har verkligen världens bästa pojkvän.

<3

Kom för en stund sedan hem från en promenad med Sanna, vi har planerat in lite inför nästa vecka och framöver.
Nästa vecka ska jag, Sanna & Sandra iväg och åka pulka och bygga snögubbar(om nu snön ligger kvar, hoppas).
& från och med 1 Janari blir det att sluta röka igen, det är dags! konditionen är i botten och jag känner att det är dags att ta tag i allting nu. Livet är för kort för att slösa bort det på onödiga saker!

.

Nu blir det en varm dusch och sedan en kopp te och lite plugg innan sängen kallar, ska försöka mig på att ta bussen till skolan imorgon igen, hoppas dock att det går lite bättre då.
Avslutar med en bild som jag tog imorse på vägen till bussen,


RSS 2.0