17 april 2010

Jag har hittat kärleken i tequila.

Det var utgång den här fredagen också och jag hade klätt mig i kjol vilket mest kändes konstigt fast somrigt och busigt på samma gång.
Jag drack mig galen på tequila och jag älskade livet lite mer än vanligt.
Att jag sedan slösade på tok för mycket pengar och att jag kom hem och somnade med datorn på magen igen behöver vi ju inte gå in på.

Livet är vackert.


6 april 2010

Det är inte lätt att vara en liten ensam människa när man ska slåss mot en elakt stor vardag.
Exakt så känns det just nu och jag vill bara ligga kvar i min säng och gömma mig under mitt täcke och glömma bort alla måsten för en liten stund.
Det är ganska struligt med skola, praktik, jobb, pengar, det är ganska struligt med allting just nu tycker jag och det här strulet verkar aldrig ta slut.
Ge mig sommar och sol så jag får sätta på brillorna och njuta av en kall öl, det är allt jag begär...

Idag har jag haft fullt upp, jag ringde angående ett sommarjobb imorse och hon tog mina uppgifter och sa att hon skulle ringa tillbaka när hon visste något så jag håller tummarna.
Sen har jag varit i skolan och redovisat min uppsats om drogmissbruk och sen hade vi engelska där jag och Erika ska börja på en ny uppsats, fast ihop vilket känns väldigt skönt.
Efter skolan varje jag iväg på några ärenden i stan och det kändes faktiskt ganska skönt att gå runt i min egna lilla värld en stund, gick och tänkte på framtiden och på mina vänner och på hur mycket dom verkligen betyder för mig.
Pratade med en trevlig försäljare hann jag också med för att sedan åka hem och äta middag och sedan börja med tvätten.
Sissa & Lucas kom förbi en snabbis också, som sagt fullt upp men det är ganska skönt när det bara flyter på sådär.

Imorgon är det onsdag vilket innebär att det är dags för praktik igen, sista veckan vilket känns skönt för jag vill tillbaka till Parapeten och min underbara klass.
Vi börjar med varmkök nu nästa onsdag och det är sista delen av tvåan sen är det sommarlov vilket man egentligen borde vara överlycklig för men eftersom vi kommer splittras i trean känns det mest jobbigt faktiskt. Men ska försöka ta vara på tiden och ha så kul som möjligt men shit vad jag kommer sakna många(vet redan vilka jag inte kommer gå med) usch.

Men nu ligger jag här i sängen med massa tända ljus i rummet och lyssnar på mysmusik och saknar någon att kramas med, men det är ganska skönt att vara ensam också har jag kommit fram till.
Inte alls det jag skulle skriva, nej, men jag tycker Josefine ska komma hit och sen tycker jag att Caroline borde komma hem från kryssningen och prata med mig för det är väldigt ensamt just nu haha

Nej nu ska jag försöka sova för klockan ringer 05:30 imorgon, jag hoppas ni har haft en mysig påsk förresten.
:*

ingenting


Trött. Huvudvärk. Uttråkad.
En gång var jag liten och söt.


bildbomb


PUSS

4/4 - 2010, livet är underbart

Det har gått väldigt lång tid sedan jag var här inne senast och jag tror jag behövt en paus från det vi kallar verklighet, har behövt få andas in en ny luft, en ny värld.
Det har hänt otroligt mycket dom senast två månaderna och att ens försöka nämna allt är en omöjlighet men jag tänkte bjuda på lite utav det.

Jag och Sissa bor numera ihop och vi delar det mesta, vi fick för oss att åka upp till Göteborg för några veckor sedan och sagt och gjort, några dagar senare satt vi där uppe på Västra Frölunda och jag har nog aldrig älskat livet så mycket som jag gjorde där uppe.
Vi dansade bort en hel natt på avenyn och kände pulsen från en helt ny stad.

Jag har träffat så många nya människor och jag har lärt mig så mycket nytt om livet och om mig själv de senaste månaderna.
Jag har även lärt mig att livet är för kort för att slösas bort på människor som inte gör en gott, det här är mitt liv, min tid och det handlar om mitt hjärta och min kärlek.
Nu är vi igång livet, nu har du mig!

RSS 2.0