23/9. När mamma är i Holland dansar Emma på bordet.

Dåligt update jag vet men det har haft sina orsaker denna gången också.
Mamma åkte till Holland i måndags så jag ska vara ensam i 15 dagar eller ja det är 13dagar kvar nu men det suger ganska hårt.
Det är jobbigt att laga mat OCH diska efter sig, städa, gå ut med soporna sååaatteeh jag tänkte sähår, jag städar dagen innan mamma kommer hem, det räcker nog.
Fast jag diskade precis och tänkte gå ut med soporna också men efter detta så skiter jag i det, för allt man gör är att städa annars och det har jag ingen lust med.
IALLAFALL!
I Måndags var Emelie här i några timmar och sedan kom Sissa på kvällen som har stannat här sedan dess, i måndags natt blev vi sjukt sugna på chips men vi insåg att bussarna hade slutat gå och det såg ganska hårt, men vi släckte ner i lägenheten, låste och begav oss sedan ner mot stan och jag var lagom nojjig, mörkrädd till max och jag trodde det låg någon i varje buske så vi gick MITT i vägen hela vägen ner till stan, eller bort till furutorpsplatsen och preem faktiskt, sedan gick vi till knutan och väntade in sista nattbussen som gick 02:15, väl hemma var vi asnöjda.
Igår tisdag hände inte för mycket kan jag säga, vi tränade och delade på en kladdkaka och krängde popcorn.
Jobbigt när man fått pengar av mamma till mat men allt går åt till cigg och godis, men jag skyller på mamma ändå! för haaaade hon varit hemma så hade ju inte jag ätit så mycket onyttigt :D
Äh får lite pengar på fredag igen så jag får väl vara mer ekonomisk med dom känner jag, annars blir det en jobbig vecka haha.
USCH, jag och pengar alltså!

idag är jag hemma fortfarande men ska bege mig mot restaurangen om en timme typ, ska jobba lite å sen ha utvecklingssamtal och sedan ska jag och Sissa träna och sedan hem och käka, popcorn?!
asbra.

Måste ju nämna att jag och Andreas hade 10månader igår, uuuuunderbart men shit vad tiden rinner iväg. <3

20/9 hem igen...

Det är redan söndag och jag blir lika förvånad varje helg för tiden bara flyger iväg och jag hinner aldrig göra det jag planerar att göra.
Helgen har tillbringats med min älskling och det har varit lika mysigt som alltid men jag vill mysa mer men idag är det dags att åka hem till Helsingborg igen då jag ska hjälpa mamma innan hon åker imorgon.
Denna veckan kommer bli stressig då jag har viktiga saker att göra och det gäller bara att jag ser till att göra det också och INTE skjuta upp det till sista minuten. Men det ska nog gå bra!

Jag funderar på om jag ska gå å duscha nu eller om jag ska lägga mig i sängen och mysa någon timme till men då är risken att jag kommer somna om och det vågar jag nog inte riskera egentligen haha
Äh nu har jag inte tid till bloggen för jag har en del att göra innan jag ska åka hem igen.


Jag känner mig så trygg hos dig <3

17/9 En lång dag

Godkväll, jag har verkligen inte haft en minut över idag till bloggen då jag först försov mig så jag fick rusa upp å springa runder som en galning innan jag kom iväg till bussen. Väl nere i stan på väg mot restaurangen så krockade två bilar 20meter ifrån mig vilket resulterade i att jag inte vågade gå över några vägar på hela vägen så det blev en jävla omväg dit kan jag lugnt säga! Men jag kom i tid, 3minuter innan jag började.
Idag gjordes det tårtor och kakor men mitt humör var inte på topp sista timmen och det är den aldrig på torsdagar då vissa inte tar ansvar och hjälper till å städa köket. Så det är 7st som ALLTID städar medan resterande 10 bara sitter på sina rövar och gör inte ett skit, irreterande.

Efter vi var klara träffade jag min mammi, vi gick lite på stan och jag fick lite nya underkläder. Jag hittade en BH som faktiskt passade för en gångs skull, det är sjukt svårt för mig då jag har en så stor kupa och i vanliga affärer har dom A-C och ibland D men för oss andra är det värre med det där.
Men jag hittade en och den var inte ens svart eller vit utan jättefin i olika bruna nyanser och spets och grejer, roligt att Lindex äntligen fått in lite roligt i dom större storlekarna.

Jag fick äntligen den där posten jag nämnde häromdagen också!!!! Mammas kille har skickat en ipod till mig och en till mamma och jag är helt överlycklig och helt förälskad i min rosa lilla älskling och i skrivande stund sitter jag faktiskt och för över massa låtar och längtar tills morgondagen då den ska få ta sitt första andetag! :D

Vad har jag mer gjort idag?! hm... Ja visst ja, jag och Sissa tränade idag och det blev ett lagom hårt pass med mycket armar men efter ca 1h fick det räcka då gymmet fylldes med människor och det är inte så roligt när man får köa till maskinerna men vi var duktiga den där 1h så det finns ju inget att klaga på.

Nu ska jag se till att komma i säng då klockan är för mycket redan, imorgon går jag i skolan mellan 09:30 - 11:30 och sedan åker jag direkt till Lund och pojkvännen och har en mysig helg.
Det var tänkt att jag skulle stanna hemma denna helgen men det går inte, det räcker med ett ord och jag smälter och åker dit och han VET om det. Han känner mig allt för väl!
<3

16/9 En bra dag.

Godkväll, här sitter jag halvöd efter en lång dag på restaurangen men jag fick en hel del gjort så jag ska inte klaga, eller jag fick allt gjort så egentligen har jag inget att göra imorgon men får väl slänga ihop en tårta eller fixa med någon bakelse för att sysselsätta mig under morgontimmarna när det går så segt där.
Jag kom hem bara två timmar sedan så allt jag hunnit göra är att titta på idol och få i mig en halv köttfärspaj. Tänkte hoppa in i duschen strax eller kanske ta ett bad, det hade varit så underbart skönt faktiskt.
Men först blir det att läsa igenom alla bloggar  jag följer och fortsätta lyssna på en underbart fin låt som mitt hjärta skickade till mig innan.
Hade inte pratat med honom sen i måndags men så ringde han innan när jag var på restaurangen och jag blev så glad och pirrig och varm i hela kroppen och jag sitter å ler hela tiden nu för snart är det helg och då får jag äntligen träffa honom igen.
lääääääängtar!

Jag har aldrig varit kär på det här sättet innan, tidigare har jag varit så naiv och impulsiv och aldrig riktigt känt efter vad jag faktiskt känner men denna gången har jag inte stressat in i något och gett löften jag inte kan hålla.
Allting känns så underbart nu och jag är fortfarande sådär nykär och det pirrar fortfarande varje gång jag tittar på honom. Jag är oerhört lyckligt lottad och han är allt jag någonsin velat ha.
Min älskade Andreas
<3

Med det skrivet så sätter jag punkt för idag och det är dags för det där badet och sedan väntar sängen på mig, hoppas ni får en bra dag i skolan/ på jobbet eller vart ni nu befinner er imorgon.
Kram

16/9. Småkakor och väntan.

Sitter och kollar recept till småkakor på internet, vi jobbar kväll på restaurangen idag och ska förbereda inför morgondagen och jag ska göra 5olika kakor är det tänkt och jag har hittat tre stycken jag vill göra nu så det känns bra!
Jag börjar inte fören klockan 14:00 så jag har ett bsra tag till att leta vidare så jag är helt säker på vad det är jag ger mig in på!
Dock slutar jag klockan 18:30 och jag vet hur kinkiga alla blir under den sista timmen men jag ska försöka hålla humöret uppe och tänka positivt. Men jag är pepp så det ska bli kul och jag är nästan alltid glad numera så det är nog inga problem.

Jag hoppas min present kommer på posten idag, iiiiiiiih.
jag är pirrig och kär i den lilla saken som är på väg hem till mig nu, lagom knäpp känner jag mig.
Nu är det dags för en dusch å sedan småfix innan det bär av mot restaurangen.
Hoppas ni får en bra dag, kram

15/9. Skola - Gymmet - Bio - Moster

Talet på svenskan gick bra men jag har ingen ork att skriva om det nu ikväll då kvällen fick ändrade planer och jag fortfarande är hemma hos moster.
och posten jag skulle berätta om kom inte ens idagm haha ingenting går som planerat just nu känner jag.

Jag var som sagt i skolan men hade bara 1,5 lektion så det var skönt, sen promenerade jag till gymmet där jag befann mig i 90minuter idag och jag körde verkligen stenhårt. Min älskade Emelie kom in efter 60minuter å skulle träna och det var skitkul att träffa henne och snacka lite skönt och vi ska definitivt träffas snart.

Efter gymmet gick jag hem till moster och lagade lite mat å sedan åkte vi ner till stan för att gå på bio. Vi såg filmen Prinsessa och helt ärligt är det en av dom bästa filmerna på riktigt länge. Den hade lite av varje och jag skrattade hysteriskt det mesta av tiden men det kom en del tårar också. Jag kan inte säga mer än att SE DEN!

Sist men inte minst måste jag säga att jag saknar min pojkvän så fruktansvärt mycket nu även fast jag träffade honom igår morse men det är jobbigt att inte ha honom nära och att inte få sova brevid honom och jag längtar efter att få träffa honom massor. oh dumma avstånd.
<3

15/9 Godmorgon, godmiddag?

Godlunch? hm det vet jag inte om jag kan påstå!

Jag sov hos min moster inatt och tog en sovmorgon då hon skulle köra mig till danshuset, låg å drog mig i soffan och kollade på The voice och det var skönt. Fick i mig en snabb frukost å sen var det bara iväg.
Idag var det Discodags och svettigt blev det, jag känner redan nu hur träningsvärken är på G för i disco i är det väldigt mycket raka och spända armar  och det känns en hel del när man dansat i 2*50 minuter.
Men kul är det och hon som lär ut är hur skön som helst!

Nu är jag hemma iallafall, precis fått i mig min såkallade lunch som bestod av: ris och stekt lök, olivolja kryddat med salt/svartpeppar/grillkrydda!
Hm tänker ni säkert, det gjorde jag också men det funka för idag.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan fixa till mig lite och packa om väskan för snart är det dags för skola och sen blir det gymmet i eftermiddag!

Jag skriver antagligen mer ikväll och berättar om talet på svenskan och om posten som kommer snart ;)
Hej sålänge.

14/9. tillbaka efter en bloggpaus

Hej bloggen, jag har varit sämst på att uppdatera den senaste tiden det vet jag men skola och mitt förhållande till pojkvän/vänner går före just nu så det fick bli en liten paus härifrån, hoppas det är okej?! ^^
De senaste veckorna har gått ut på att reda ut tankar, plugga och träna. Mer än så har det inte blivit och jag skäms över hur dålig jag varit på att höra av mig till vänner men jag hoppas ni förstår, skolan är viktig just nu!

Helgen tillbringade jag tillsammans med min fina Andreas, han var sjuk så jag tog hand om honom, handlade, städade och myste med filmer och godis. Men söndagskvällen tillbringade jag "för mig själv" medans Andreas låg och sov. Kollade på det jag kände för, gick å plockade i lägenheten, drack te och åt lite kakor och gick runder å smålog hela tiden för jag är så lycklig tillsammans med honom.

Idag måndag har jag varit i skolan i långa 1h 45minuter haha, hade bara svenska & engelska men fick en hel del gjort iallafall. Efter det stack jag till gymmet och tränade men det blev bara 45minuter idag men skönt var det.
Nu sitter jag hos moster och har myskväll å pluggar lite inför imorgon.
Har engelska gloser och även ett "tal" jag ska hålla, det handlar om åsikter men jag tänkte skriva mer om det imorgon, funderar även på att skriva talet här men det får jag se.

Nu ska jag fortsätta plugga och se till att komma i säng i tid ikväll, senast 22! Imorgon ska jag nämligen upp å dansa i 100minuter på morgonen och det ser jag fram emot.
Hoppas ni haft en bra helg.

8/9. sjuk

Jag mår fruktansvärt dåligt idag, har varit småfökyld sedan i torsdags och igår fick jag feber och jag somnade direkt när jag kom hem, nu 14timmar senare sitter jag här nyvaken och huvudet känns som bly.
Försöker få i mig min frukost men jag har ingen aptit, jag är deppig för att jag missar dansen + träningen idag men min hälsa går givetvis före nöjen!
Ska försöka plasta in halsen sen så jag kan duscha innan jag ska till skolan vid halv ett tror jag att det blir.
Har bara engelska & svenska idag vilket är skönt och sedan blir det hemåt å kurera mig lite till, nässpray hade inte suttit fel känner jag.

4/9.

Varit på operation idag och tagit bort födelsemärken, panikattack och många tårar men nu är det gjort.
Ont gör det, hela tiden! jag kan inte stå, sitta eller ligga utan att känna obehag. skitliv!

1/9.

Att ett tonläge, ett ord eller bara en blick kan krossa mig så totalt.

RSS 2.0