28/10. Nu säger jag gonatt

För en gångs skull lagade jag och Andreas mat tillsammans idag istället för att han ska stå med det själv som alltid annars haha, och jag kan ju säga att vi lyckades sjukt bra.
Det blev hemmagjord potatismos med persilja i, sprödbakad torskfilé med dillsås och citron OCH herregud så gott, vi åt så mycket att det slutade med att vi låg på soffan båda två med matkoma och kunde inte röra oss en centimeter, jag orkade knappt andas så mätt jag var.

Till efterätt eller ja 3timmar senare blev det vinetta-glass med chokladsmak, om nom nom så gott.
Nu sitter jag å funderar på om jag ska ta en liten bit till eller om jag ska fixa popcorn ELLER om jag ska gå å köpa cigg, jag glömde mitt leg innan när jag var i affären, duktigt irreterande.
Men jag tror jag väntar tills imorgon för mitt hjärta sover redan och jag är sjukt mörkrädd. läskigt.

Ikväll blir det bonde söker fru och kanske en film efter det, WOOOOOOA jag kom på en sak precis i denna sekund, vi har ju pepparkakor kvar, LYCKLIG EMMA!
nu måste jag ha några bara för det, så ni för ha en bra natt och nu säger jag hejdå och Gonatt för idag.
:*

Filmtips - Paranormal Activity

Paranormal Activity
Den filmen såg vi häromdagen, eller jag kollade mest på den för att bevisa för Andreas att jag visst kan kolla på skräckfilmer utan att börja lipa och så blev det men att jag sen inte vågade gå ut i köket för att hämta mitt godis är en helt annan historia.

Jag tänkte berätta om vad den handlar om men vill  inte avslöja något, kolla istället trailern och se sedan filmen.

http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074




28/10. morrn

Jag är vaken, mer eller mindre! eller vad säger man, jag sover inte iallafall.
Ser nog ut som en zombie eller känner mig som en, sådetså. Mitt hjärta gick till skolan för en halvtimme sedan och det känns så tomt här nu =/
Men tur man har pepparkakor å trösta sig med för shit vad goda dom va.

Alltså nej jag skriver inte om något intressant alls just nu så jag fortsätter med mitt slö surfande och mitt kräng av pepparkakor så uppdaterar jag lite senare.

Hej

27/10. Jag blir frustrerad över bloggeliten.

Kollade precis på Aschbergs program på kanal 8 där bland annat Kissie, Dessie & Paow var gäster.
Kissie bjöds på fårtestikel och Paow smaska i sig tunga men det jag blev mest chokad över är att dom verkligen inte är så tuffa som dom vill framstå på deras bloggar.
Jag blir egentligen ganska frustrerad av att titta på dom, hur smink och hår kan ta så stor plats i ens vardag.
Och deras "lek" på bloggen där de låtsas vara något dom inte är fast egentligen så är det värsta att människor går på det här och att små tjejer faktiskt ser upp till dessa tjejer, jag menar, hur bra förebilder är dom egentligen?
Livet är inte en dans på rosa moln där det aldrig finns motgångar!
Nej skärpning säger jag bara.

Behövde skriva av mig om det kände jag, så varsågoda!
Nu ska jag sätta igång en bra film eller springa till affären och köpa en tidning å bläddra i resten av kvällen, hm eller så kanske man ska dra igång å städa.
Shit vad jobbigt det blev nu...


27/10. Sova är min skönaste hobby

Man kan säga att jag har sovit bort hela dagen förutom typ 3timmar, vi gick å la oss igen för jag var trött å kelig så det slutade med att båda somnade och sov bort 4timmar till men det behövdes och det var underbart.
Nu har jag varit vaken i en timme men min älskling sover fortfarande, min underbara fina älskade pojkvän, oh blir helt pirrig varje gång jag kallar han min. kärlek.

Sitter och kollar på förkväll nu i väntan på mina andra program som börjar om ett par timmar, nommar lite godis också men funderar på vad vi ska äta ikväll fast det blir antagligen pasta och köttfärsås om inte min mysälskling vaknar snart.

Det är skönt med lov för jag kan slappna av lite utan att känna press från skolan och jag behövde verkligen detta lovet för jag ska köra stenhårt fram till jul nu, med allt! Skola och träning kommer vara min vardag numera och resten får vänta till helger, punktslut.
Jag ska kunna äta asmycket julmat utan att känna dåligt samvete så då jävlar får jag nog ligga i ordentligt!

Nu säger jag hejdå igen med en ny bild

:*

26/10. Välkommen tillbaka

Jag skriver inte här så ofta längre och anledningarna är många.
Jag har fullt upp med vardagen som det är, jag har skolan/restaurangen att sköta, jag har massa plugg som måste hinnas med, jag tränar en hel del och mitt i allt så ska jag hinna med vänner och pojkvännen.
Men nu har jag lov i en vecka och det känns skönt även fast jag fortfarande är uppe i varv och har inte riktigt fattat att jag kan andas ut nu.

Det har hänt en hel del senaste tiden men att skriva om allt har jag absolut ingen lust med, men jag kan passa på att nämna att jag ska bli moster, japp, min storasyster väntar barn och det är beräknat till slutet av maj, hm kanske siktar hon in sig på min födelsedag haha.
Nej men det ska bli intressant!

Idag, ja vad gör jag. Jag ligger i Andreas soffa och kollar på 4an, dom ska laga mat så hur kan jag låta bli att titta?! haha, Jag vill ha pengar nu så jag kan åka ner till stan och köpa jeans, jag vet att jag inte har råd egentligen men shit vad jag behöver nya nu alltså, viiiilll ha!
Får se vad som händer senare iallafall, Andreas är i skolan en stund till så jag ska försöka hinna plocka undan lite här hemma, det blir nog bra det.

Hoppas ni får en bra vecka!
:*

11/10

Jag är galet kär i dig.


RSS 2.0