30/6. gårdagen var het och idag är det jag som är het.

Igår låg jag & Else och stekte på stranden i säkert 3timmar och JA jag har bränt sönder mig, igårkväll när jag skulle somna så gjorde det så ont. Jag kunde knappt ligga ner och huden stramar vid knävecken, USCH jävla bränna.
Men efter stranden tog vi vars en kall öl på en uteservering precis vid havet, så mysigt! + att dom har galet bra musik där så jag rekommenderar verkligen att gå till Docken.
Väl hemma från stan igår så myste vi framför tvn med tonfisksallad och sedan godis, tack för igår Else.
& Grattis till Lars & Anna som fick en dotter igår 14:50, hon ska heta Elvira

Idag när jag vaknade hade brännan lagt sig lite lite men inte så mycket jag hade hoppats på, men det var bara att ta en svalkande dusch för att sedan göra ärenden i stan. Ringde Andreas och han var på stranden med några vänner och jag blev smått besviken över att han inte hade hört av sig men efter några timmar fick jag världens finaste mms på min älskling och det gjorde hela min dag, så då kunde jag inte vara besviken längre haha.

Nu ska jag snart tvätta och sedan ta en kall dusch igen och smörja in mig, det ska tydligen regna ikväll och imorgon (inget mig emot). jag behöver en paus från solen i sådär två dagar.

Godaste ölen på länge + min underbara bränna
     

Tänkte slänga upp en äldre bild från när sthlmsbruden var nere och vi passade grannens valp också.


<3

29/6. stranden nästa.

Jag är uppe i god tid, den är inte ens 12 och jag är påklädd och har ätit frukost och bara sprungit runder redan, om 20minuter ska jag börja gå, ska möta Else i stan vid kvart i 13 och sen blir det stranden.
Är lite molnigt just nu men det skulle spricka upp tydligen, äh sålänge det inte regnar är vi nöjda!
skriver väl mer ikväll, hoppas ni får en fin dag :)

28/6. update

Blev att jag åkte ner till stan ikväll iallafall, jag mötte upp min moster som kom från Jönköping vid 18:25 och efter det åt vi glass i kvällsolen, 28grader i skuggan halv 7 på kvällen?! galet...
Vi pratade lite och sen åkte jag hem igen, pratade med Emelie om en sthlmsresa på vägen hem, jag saknar henne och jag behöver komma ifrån Helsingborg ett tag så jag hoppas jag kan åka upp inom en snar framtid.
När jag kom hem slängde jag i mig lite mat sen tränade jag & E, och det märktes att jag slarvat med träningen på sista tiden för sista kvarten var hemsk.
Nu har jag iallafall duschat och borstat tänderna och är redo för att sova ensam i min stora säng?! NEJ!
Andreas kom hit igen!
Jag antar att jag får ta ett glas mjölk och försöka somna iallafall, hoppas det blir underbart väder imorgon för jag & Else ska ner till stranden och steka i några timmar är det tänkt, uuuunderbart.

28/6. vad gör man nu då?

Igår var det som sagt kalas för älskade William och jag kan inte säga annat än tack för en underbar eftermiddag & kväll.
Det bjöds på galet god pastasallad, det badades och spelades kubb (tjejerna förlorade 6 av 6matcher), men vi var nära.
Andreas var också med och efter kalaset åkte vi hem till Helsingborg, köpte lite gott å låg och kramades i sängen halva natten tills vi somnade gott båda två.
Vaknade runt 13 idag och åt en underbart god frukost tillsammans men nu vid 16 åkte han till jobbet, han ska jobba kvällspass nu hela veckan så vi kommer antagligen inte ses på EN HEL VECKA, uuh.
Så nu hoppas jag att folk hade tänkt boka mig varje dag & natt för annars kommer jag halvt gå under. eller vara tramsig som Andreas säger.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på något roligt tvprogram, blir nog en lugn dag idag.


27/6. landet & jag är röksugen

Klockan är 12 och jag steg ut för en timme sedan, sitter ute hos mormor & morfar nu och tar det bara lugnt.
Fick i mig en rejäl och nyttig frukost också så det känns bra.
Ska snart hoppa in i duschen och sedan lägga mig ute i trädgården och torka, sedan är det dags att fixa till sig innan kalaset ikväll. Kommer bli trevligt men synd att varken Christina eller mamma tänker dyka upp!
Andreas kommer iallafall så det blir braaaaa <3.

Måste nämna detta snabbt också, jag åkte hit ut på landet igår, jag hade 2cigg kvar så senast jag rökade var 00:00 inatt och nu är jag så röksugen att jag kan mörda någon med blicken, men ska försöka sluta nu! iallafall tills senare idag ^^

26/6, 27grader och jag ligger död.

Klockan är strax 5 och jag är TOTALT SLUT, varit ute i solen med mammi & Else hela dagen, gått runder på stan, ätit ute och handlat presenter till min älskade kusin William som fyller 2år idag, Grattis stora killen.
Det är iallafall 27grader och varma vindar, och nu är det tänkt att jag ska på fest hos poppo i Örkelljunga men det blir inte av för jag tänkte åka ut till mormor & morfar å slappa istället, låter som en världsbäst idé enligt mig.
Imorgon ska jag på Williams kalas och hoppas att min pojkvän också dyker upp där efter jobbet. hoppashoppashoppas med hela mitt hjärta.

Nu ska jag röka å dricka upp mitt limevatten innan det är dags att sitta på en buss i 1timme, usch.

25/6. underbar dag med A! <3 rip Michael Jackson

Idag har jag haft världens bästa dag tillsammans med min pojkvän, vi var ute hos hans föräldrar.
Vi låg i hammocken i säkert timmar och pratade om allt mellan himmel och jord och småskrattade varje vi kom in på ett nytt ämne, frågade oss själva hur vi hamnade här?! <3
Sedan gick vi till pizzerian och åt gott, onyttigt men sååå gott.
Det pirrade i hela kroppen idag, jag kunde inte låta bli att le och så fort jag tittar in i dina ögon glittrar mina till, kärlek hjärtat.
Du är det bästa jag har och jag har inte mått såhär bra på så länge, trygghet.

Sedan åkte jag hem till Else, var 2,5timme försenad till spelkvällen men det var helt lugnt.
Vi spelade GH och sjöng singstar, jag och Else sjöng Nirvana - smells like teen spirit eller ja sjöng gjorde vi inte, vi SKREK och dom andra filmade och dog i skrattanfall, vi äger måste jag säga.
Sedan åkte vi hem till mig så nu ligger Else i min säng och jag sitter här och är nästan smådeppig.
Michael Jacksson är död, hur tragiskt är det inte? en legend har lämnat sin scen och lämnat oss enamma kvar med tomhet. Skiter fullständigt i att folk klandrar honom för olika saker och tycker att det är bra att han har dött, jag själv förstår det inte bara. Han är och kommer alltid att vara en legend, hur många gånger har man inte sjungt hans låtar? och i all evighet kommer vi alltid minnas.
Vila i frid Michael Jackson.

Nu tänkte jag säga godnatt med en bild på min fina pojkvän,

<3

25/6. röksugen och saknig.

Jag är vaken i tid för en gångs skull, klockan är lite över 11 och jag har hunnit duscha och fixa håret redan.
Nu sitter jag framför datorn och är på bristningsgränsen, jag kommer snart börja storgråta eller bli skitförbannad! jag har inte rökt på oändligt många timmar och jag har sånt sug nu så jag bryter ihop snart, det jobbiga är att mamma är inte hemma så jag kan inte få en cigg av henne + att jag inte har några pengar ute att köpa för heller.
Mitt i mitt kaos så pratade jag med Andreas i telefon, vi ska träffas idag. haha det känns så konstigt att bara träffa honom över dagarna å sen säga hejdå på kvällarna när man är van vid att vara med honom dygnet runt i flera dagar i streck.
Mitt hjärta, oh vad jag vill kramas nu.

En jobbig sak till är att det är skiiiinande sol ute nu men på hd står det att det ska regna idag, såå vad bör man eller ja vägar man ta på sig idag? fail om man tar kjol å linne om det då börjar ösregna och tjocktröja osv om det ska vara sol?!
Vilka problem jag har!

Pratade med min sthlmsbrud igår, jag ringde hennes mobil å bad henne ringa mig.
sthlmsbrud - Ja men vadå funkar hemmatelefonen nu?
Jag - jaaaojaao vie har köööooept nyyye.
( på den bredaste skånskan man kan tänka sig )
kan ju nämna att vi skrattade åt det i säkert en kvart efteråt, du gör mina dagar bästa vän.

Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning TROTS att jag tydligen inte ska träffa Andreas på några timmar, jag som gick upp tidigt för hans skull, suck! män i ett nötskal.

<3

Grattis pappa på födelsedagen.
jag saknar dig



24/6. Bio och en arg emma.

Godkväll bloggläsare,
Jag har haft en riktigt bra dag som började med att jag sov ut till klockan 12 (behövdes), var galet rastlös så jag fixade till mig i hopp om att det skulle hända någonting, fick tag på moster så vi bestämde att vi skulle äta glass på stan och precis innan jag åkte ringde mitt hjärta och frågade om jag ville med på bio ikväll. (JAAAAA) allt för att få träffa honom.
Men ja, jag och moster åkte runder på stan å åt max å sedan glass på tasty house, sedan åkte vi på hjärtat och henke som satt å fikade med en vän till dom.
Vi begav oss bort till bion och såg Transformers 2, hm ja 1an är riktigt bra men 2an var bara ok.
Det var för mycket av allt tyvärr men som sagt så funkade den.
Efter bion började jag & killar att gå hemåt Henke för att hämta bilen och vid sjukhuset kollar jag min mobil å ser att jag fått massa sms från moster att hon glömt sina nycklar till lägenheten och att hon väntar utanför bion på min (jag har extranyckeln).Då hade jag redan gått en jävla bit så jag försökte ringa henne säkert 15gånger med det tutade bara upptaget så jag var lagom förbannad och halvsprang ner till bion igen efter att jag pussat hejdå min älskling.
Men när jag såg moster kunde jag inte låta bli att skratta, hon har alltså suttit utanför bion i 2,5timme och bara glott haha, och hon hade inte pratat i telefon så det var bara något konstigt med nätet. skitmobiler.
Det var min dag i snabba drag och nu sitter jag hemma framför datorn och längtar till imorgon då jag får träffa Andreas igen för han är ledig imorgon.

Juste, jag satt på balkongen och åt frukost innan och passade på att sola i 20minuter och japp färg har jag fått, det går snabbt, synd bara att jag har sån hemsk bränna på ena benet haha. brun utan sol här kommer jag.

Nej nu ska jag fortsätta kolla runder på bloggar och lyssna på shaggy - angel som jag haft i huvudet hela kvällen.
Ha en bra natt, puss.

23/6, känner mig depp men solen är här igen.

Jag är på sämsta humöret någonsin, jag är deppig och börjar gråta för ingenting.
Jag ska åka hem ikväll för Andreas börjar jobba imorgon och det gör mig ledsen, jag hade hellre varit här 24/7 och mått som bäst än att vara utan honom i jag vet inte hur länge. Saknad är det värsta jag vet och jag saknar honom redan innan jag åkt, det är hemskt.
Så jag funderar på om jag ska åka ner till centrum och trösta mig genom att köpa nya underkläder och kanske äta en glass, det är ju faktiskt 25grader ute, i skuggan!
japp jag gör nog det, kladda på lite smink och sedan ta bussen, sen ska jag hem här igen och mysa sönder med min fina för att sedan deppa sönder när dom lämnar av mig, jag känner redan tomhet!
Men samtigt är jag så galet lycklig och glad för att jag har den bästa pojkvännen i hela världen, blandade känslor.
Hoppas sommarvädert håller i sig så jag kan peppa livet med vänner omkring mig, för inte tänker jag vara ensam.

oh mitt hjärta slår tusen slag i sekunden,

Alltså jag kan inte sluta le, jag har världens sötaste pojkvän och nu pirrar det sådär mysigt i hela kroppen.
Han har suttit å skissat ikväll och skissade en till mig:




Jag dör lite, puss på min Andreas <3

22/6, mittinatten och jag saknar dig redan.

godkväll eller ja natt är det ju faktiskt, ligger i soffan med Andreas laptop och småtittar på tvn och äter gott.
Denna dagen har varit lång men mysig, vi var nere i malmö hela dagen. Pojkarna målade och jag satt å spanade in min pojkvän, han är verkligen finast på hela jorden. Efter många timmar utanför P-hus Anna gick vi till jensens Böfhus där Andreas bjöd på sjukt god man (rekommenderas). Han skämmer bort mig.
Vi var även inne i en rolig affär där man kan köpa massa gott som man inte hittar överallt så där spenderades lite tid & pengar, vi köpte Drpepper, root beer, Pringles salt&vinegar, jelly beans och rosa snurror som jag glömt vad dom heter, men goda var dom.

bilder från målningarna i malmö kommer upp på bloggen inom det närmsta, ska bara orka lägga in dom först.
Jag nämnde det innan också men min älskade Sthlmsbrud har åkt hem nu, hon sitter på bussen i skrivande stund och jag vill bara gråta så mycket jag saknar henne redan, usch. Jag längtar till augusti när du flyttar ner igen, det kommer bli underbart vännen :*

7månader idag, med världens bästa pojkvän.
Inga ord i världen kan någonsin beskriva hur jag känner för dig, du är allt för mig och varje gång jag ser dig pirrar det i magen. 
Låt aldrig något komma imellan dig & mig, du betyder oerhört mycket för mig Andreas <3

Måndag 22/6. tjöt

Hej bloggläsare, sitter å segar framför datorn och väntar på att tiden ska gå.
Vi ska snart åka till malmö där pojkarna ska måla antar jag, sedan ska vi äta någonstans (jag vet ingenting egentligen).
Men ska bli kul å åka iväg en sväng.
Igår hade vi Harry Potter marathon, såg alla nu inför nästa som verkar komma i Juli, jag är taggad till 1000 och har längtat som en dåre efter den filmen.
Har inte så mycket att säga förutom att idag åkte min sthlmsbrud hem och jag saknar henne redan, det känns tomt utan henne och jag har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på nu när hon åkt hem och Andreas börjar jobba, usch.
Bilder från veckan som gått kommer upp här på bloggen när jag är i Helsingborg nästa gång, men den som väntar på något gott väntar väl aldrig förlänge?

Nej nu ska jag ta en cigg å sätta mig därute, äntligen hyffsat väder igen.
tjing, :*

ps. 7månader idag <3

Hej igen,

Jag har inte bloggat på länge nu och även fast jag har velat så har jag inte gjort det, jag behövde tid ifrån datorn och bara umgås med människor jag inte träffat på länge.
Min sthlmsbrud har varit nere och 80% av tiden har vi varit tillsammans, det har blivit galna dagar med min bästa vän och ingenting slår oss, vi kan festa.
Midsommar var underbar, jag & Emelie (sthlmsbruden) åt middag och shotade, fick i oss lite jordgubbar innan vi drog hem till Jonas/Tim/DT, det var en riktigt solig fest och massa människor från gamla gänget och det var mysigt, dock var jag karatefull vid 22 och deckade vi 00 men roligt hade jag!
Emelie fylla nämner vi inte ens...
Igår åkte jag hem till Andreas igen (jag har spenderat massa dagar här nere redan), vi hade myskväll igår men sen ville han & Henke kolla skräckfilm så jag la mig med mp3 i öronen och försökte sova, jag lyckades men efter att bara kollat på 10minuter av filmen lyckades jag få hemska mardrömmar och jag vaknade kallsvettig i ren panik och fick knappt någon luft.
Så nu är jag lagom seg, ligger och kollar på Harry Potter filmerna och längtar efter den nya som släpps i Juli, snaaaaart!
Pojkarna tvättar förresten, det känns ganska gulligt att jag ligger å slappar medans dom gör kvinnogöra ;)
nu kommer dom..
hörs senare, :*

sommarlov.

Jag lever, jag tog bara ett litet sommarlov!
update kommer imorgon förmodligen.
puss.

sommarlov.

Det är sommarlov nu, det är 73dagar till skolan börjar och jag längtar.
- gårdagen slutade i kaos och tårar.

11/6. vinkväll på min balkong.

Kom precis in, har suttit ute på balkongen med emelie i någon/några timmar och druckit vin med tända ljus och bra musik.
Jag är lite smått rund om fötterna men det är skönt & vi har verkligen pratat om allt mellan himmel och jord, tårar blandades med leenden och jag kan inget annat än att berätta för er att min emelie är den bästa vännen i hela världen.
vad hade jag varit utan henne egentligen?!
 
      
J A G  Ä L S K A R  D I G

eventuella biverkningar.

Eventuella biverkningar:
Huvudvärk, , sömnlöshet, oro, trötthet, nervositet, yrsel, darrningar, störningar i tankeverksamheten, "myrkrypningar", mardrömmar, upphetsning/rastlöshet och mani, illamående, muntorrhet, diarré, förstoppning, aptitlöshet, kräkningar, magsmärta, väderspänningar och förändringar i smaksinnet, viktminskning, frossa, ökad svettning, utslag, klåda, nässelfeber, svullnad, hudutslag i kombination med feber, ledsmärta, andnöd, förändringar i antalet vita blodkroppar, sexuella störningar i form av potens, fördröjd eller utebliven orgasm hos både kvinnor och män, synstörningar, ökat ögontryck, ökat eller minskat blodtryck, svimning, förändrad hjärtrytm, blodkärlsinflammation, hudblödningar, blödningar i magtarmkanalen, näsblödningar, blåmärken, förhöjda leverenzymvärden, påverkan på sköldkörteln, minskad natriumhalt i blodet, rörelsestörningar, kramper, svalginflammation, hosta & andningsvårigheter.

Jag tror jag skiter i det
.

Onsdag 19/6. 15minuter skola, shopping, fika.

När klockan ringde imorse ville jag seriöst skjuta mig själv i huvudet, både jag och emelie låg kvar i sängen i säkert en timme extra och det kändes som om huvudet var fastklistrat på kudden men 45minuter innan vi skulle åka var vi uppe, på med myskläder och lite mascara sen var jag redo för vad som blev 15minuters skola, jahaja.
Kom dit och som vanligt är 1/3 där, 1/3 försenade och den sista tredjedelen kom inte, som vanligt.
Vi hade bara betygssnack idag och jag fick VG i varmkök, G i livsmedel, chans till VG/MVG i näringslära (kursen fortsätter i tvåan) och jag fixade mitt betyg i svenska också... andas ut!
Fick lämnat in en del papper också och böcker men tydligen fattas det två böcker som SKA vara inne imorgon?! jag hittar dom inte, var helt hundra på att jag hade lämnat dom redan... fan!
Det löser sig men räkningen som ligger i köket kan gå å betala sig själv för jag tänker inte lägga ut dom pengarna, eller rättare sagt jag kan inte.

När dom där 15minuterna var över stack jag och Emelie till stan, tog en fika och kollade på människor som hade det jobbigt i regnet medans vi satt på en uteservering med tak och varma filtar om oss, mys.
Vi shoppade upp massa pengar också, för mig blev det ett par svarta jeans och ett långt blått linne och lite smink som behövdes. Så jag är nöjd även fast jag har pengaångest.
Efter någon timme träffade vi Ernie & Robin, snackade och gick runder men sedan var jag tvungen att gå till bussen för jag skulle hem, vem av alla människor i hela världen springer jag på? Killen som var den första jag kysste och även fast det är många år sedan nu så sken han upp och jag fnittrade till för jag insåg hur pinsamt det faktiskt var (barnsligt är bara förnamnet). Fick fram ett tyst hej innan jag nästan paniksprang till bussen haha.

När jag kom hem var det bara att börja träna då jag insåg att jag inte cyklat något denna veckan, det var ganska jobbigt och jag kände mig som en gammal tant men nu efteråt är det skönt.
Nu kom Emelie innanför dörren så det blir inte mer uppdatering än såhär.
Hoppas ni har en bra dag.

Tisdag 9/6. jag är din

En bild säger mer än tusen ord, jag saknar dig hjärtat :*


Tisdag 9/6. andra tanden är ute och min sthlmsbrud är här.

Idag har varit en aktiv dag, gick tipspromenad med klassen till Råå vallar, där spelades det lacrosse och vår klass kom till final men förlorade där med 0-1, kul hade vi iallafall. Jag & Erika gungade och jag kom nästan upp dit bland molnen som jag brukar. Vi fick fika också, generöst alltså.
Efter skolan följde jag med Rebecka och Ida hem till R där vi dog i soffan en stund för att sedan åka till stan, där mötte jag min ÄLSKLINGS sthlmsbrud som jag saknat ihjäl mig efter. Vi gick och kollade kläder en stund och emelie (sthlmsbrud) hittade en snygg scarf som jag är smått avundsjuk på haha.
Sedan begav vi oss till min tandläkare där jag drog ut sista tanden (andas ut), snart kommer jag få finfina leendet, mhm.
+ att jag fick klistermärken :D

Nu sitter jag här hemma, Emelie åkte nyss iväg på en dejt hihi. jag är så fruktansvärt nervös att jag har ont i magen, hoppas det går bättre än bäst iallafall.
Fast jag längtar tills hon kommer hem igen, köttbullar med potatismos väääntar på dig darl.

Såhär ser jag ut efter ett muntert tandläkarbesök,



Här springer min Sthlmsbrud iväg på dejt, med en påse på huvudet haha.


<3

Tisdag 9/6. kl: mitt i natten!

Klockan är mitt i natten och jag borde sova galet mycket men det går inte, jag tycker inte om att sova själv och min säng är stor och läskig och jag känner mig så liten i den.
Jag vill att Andreas ska vara här och hålla om mig hela natten sådär som han brukar göra, han ska inte vara massa mil ifrån mig för där gör han ändå ingen nytta. (enligt mig).
Jag sitter å småtröstar mig själv i hans stooora tröja och smygtittar på foton på oss och känner mig saknig, mer saknig än någonsin.
Men snart är det fredag igen, sista helgen hos honom och jag tror jag kommer gråta lite. Jag kommer inte sova i hans säng på hela sommaren för han ska vara hos sina föräldrar när han jobbar. usch, jag vill inte ens tänka så långt framåt, eller långt å långt... en vecka framåt!

Vad jag ville säga med detta inlägget var egentligen bara att jag saknar Andreas.

:*

Måndag 8/6. mys och viktiga papper.

Sitter fortfarande i Lund,jaa jag struntade i skolan idag men jag mådde segt och jobbigt i huvudet så det kändes bättre och stanna kvar i sängen till klockan två idag, sedan fixade sötnosen frukost till mig och vi kollade på Pippi, priset jag fick betala för att kolla på Pippi här var att kolla på Resident evil efteråt, suuure. den var inte hemsk alls ^^

Igår fixade jag frukost till oss, bagels med massa pålägg, melon och juice osv, det uppskattades (tur för honom)
för övrigt har det varit en underbar helg och jag kommer sakna honom så fort jag går utanför dörren, jag längtar tills nästa helg redan.


Jag fick papper från pliktverket idag, jag ska mönstra den 19/8 kl. 08:00.




Söndag 7/6. smygäta.

Godmorgon eller förmiddag är det ju, Andreas sover fortfarande och han är så söt.
Igårkväll bakade faktiskt vi, smulpaj med rabarber och vaniljsås till <3 gottgottgott
Jag har ätit upp det sista till frukost så jag väntar mig en eller annan kommentar av Andreas när han ser att formen är tom haha.
Idag är det ju tänkt att jag ska rösta för första gången i mitt liv men det blir antagligen inte av pga att jag är i Lund, så jag skäms lite här. ajjabajja, om ni kan rösta så SKA ni rösta anser jag.
Får sitta å skälla på mig själv hela dagen istället, men när jag tänker bort allt som har med röstning att göra så jag är lyckligast i hela världen.
Jag har en underbar pojkvän som slår allt annat i hela världen.
Jag har en underbar sthlmbrud som snart kommer hit och roar både mig och många andra, liiiingtar :*
Jag klagar inte!

Nu ska jag plocka undan lite å smygäta lite choklad (fast jag inte får) hihihiiii.
Ha en bra dag :)

Lördag 6/6. spydig

haha Andreas är lagom tjurig på mig, han står i duschen nu och tar en paus från mig antagligen. Jag har varit sådär lagom spydig hela dagen och jag tycker det är skitkul.

Vi vaknade runt 3 på eftermiddagen idag och hjärtat gjorde pannkakor till mig till frukost och var sådär söt som bara han kan vara, sen låg vi och kollade på en intressant dokumentär om havet och vilka krafter havet faktiskt har. När den var slut höll jag på att somna så jag bestämde mig för att gå ut å gå istället men Andreas ville inte följa med fast det gjorde inte så mycket för jag hade min mp3 (räddaren i nöden). Gick och sjöng och kollade på blommor och hus i 45minuter, väldigt skönt och avslappnande.
Jag tränade dock ingenting igår men mån,tis,ons,tors,lörd har jag hållt igång så det gör nog inte så mycket att jag missade fredagen!

Ikväll händer absolut ingenting, vi ska väl gå å handla lite när han kommer ut ur duschen, funderar på om jag ska unna mig lite lördagsgodis?! Fast man börjat träna behöver man väl inte sluta helt med godiset? utan godis fungerar inte min hjärna som den ska.

Snart är den måndag igen, sista veckan i skolan och det känns både jobbigt och skönt.
Att inte träffa klassen på 10veckor eller vad det nu är gör mig gråtfärdig, jag trivs nog för bra i min klass.
Men samtidigt kommer det bli skönt att kunna göra vad jag vill och när jag vill och träffa alla vänner jag inte har haft tid att träffa under detta halvåret.
Det kommer dock bli en jobbig sommar för jag har nästan inga pengar + att Andreas jobbar heeela sommaren så vi kommer kanske träffas någon dag varannan vecka. DÖDA MIG LÅNGSAMT!
Men det blir nog bra iallafall!

Snart kommer min sthlmsbrud, nere på måndag men ses på tisdag <3

JUST DET! Sveriges Nationaldag. grattis antar jag.
vi firar iallafall inte.

Fredag 5/6. i Lund.

Nu har Sandra & Rebecka precis gått hem och klockan är lite över halv 4 på morgonen.
Vi har ätit pannkakor och kollat på filmer, jävla Andreas satte igång världens hemskaste skräckfilm och jag ville dö lite så det slutade med att jag halvt låg i hans knä och grät för att jag var rädd. kul med en kille som gillar att plåga en liksom.
Vi köpte även grönsaker och dipp, nomnomnom jag kan äta hur mycket svamp som helst, det finns nog inget godare än champinoner doppat i guacamole. <3
Vi kollade även på Twilight, och jaa jag vet att alla redan har sett den men varken jag eller Andreas har haft någon lust att se den tidigare men nu ska jag erkänna, den var riktigt bra och JA jag satt och nawade och dreglade lite imellanåt *bruuudigt*
Som sagt så gick dom tjejerna nyss så det blir väl att gå å lägga sig, förhoppningsvis MED Andreas.
skriver kanske mer lite senare när jag vaknat igen.
Hoppas ni har en bra helg.

Fredag 5/6. ny design & snart Lund.

Godmorgon, det är fredag och jag ska till Andreas och som jag längtat.
Igår fixades min blogg till som ni säkert ser, tack till MOSTER för det som slet som ett djur timme ut och timme in, jag är hur nöjd som helst ( crazylegz.blogg.se ).

Jag ska bege mig till skolan nu så jag får avklarat mina 2lektioner idag så jag kan dra till Lund, mys ikväll mhm.
Skriver kanske något ikväll om jag får röra datorn hihi.
Annars hörs vi inom dom närmsta dagarna + att nästa vecka kommer Emelie <3 då bloggar viiiii.


Såhär ser jag ut idag.
& tänkte lägga upp en bild på mitt nya linne också:

<3

Jag tycker om dig :*





Kärlek för mig är att ligga i din famn och studera dig när du sitter och kollar på något som du finner intressant,
Kärlek är när jag känner doften av dig och när ditt skägg river mot min kind och jag ler, jag ler så fort jag tänker på oss.
Jag kan inte hjälpa att jag drömmer om en framtid där du har huvudrollen i mitt liv, och jag vill uppleva världen tillsammans med dig.
Jag vill gå på alla stränder och bada fötterna i alla hav, jag vill hålla din hand genom varje stad.


Du är allt jag någonsin velat ha, allt jag någonsin drömt om.
Du är min.
<3

post till mig.

MEN SHIT!
jag glömde berätta att jag fick världsbäst post imorse.
det var från min sthlmsbrud och jag blev gladast.
hon skickade ett foto på oss med text på baksidan.


Denna bilden hänger nu på min vägg <3

Torsdag 4/6. stan med moster.

Solade på balkongen förut medans jag pratade med båda Emelie & Andreas i telefon, fick antagligen ingen färg men skönt var det men nu är det bara moln över hela himlen och blåser gör det också.
Kom nyss hem då jag varit i stan med min moster, åt glass och kollade i affärer, hon köpte världens finaste Pippi Långstrump kakburk till mig och lyckan över den går inte att beskriva i ord.
Efter det letade vi present till hennes vän och bäst som vi är hittade vi det också.
Nu är jag hemma, ska börja tvätta nu så det lär väl ta ett par timmar med tanke på vilken tvätthög jag ligger inne med, ska hinna med att träna idag också (om Emelie har tid).
Shit, jag har svenskaprov imorgon kom jag på, hur ska jag hinna plugga också? usch, ja blir nog inte mycket sömn för min del inatt.




är den inte fin? min fina kakburk <3

Torsdag 4/6, tandläkaren <3

Godmorgon bloggläsare, eller ja morgon och morgon.
Vaknade första gången kvart i 7 när jag skulle ringa och väcka Andreas, han har tenta nu så lycka till hjärtat!
Sen somnade jag om direkt och vaknade vid halv 9. Har precis kommit hem från tandläkaren, har dragit ut första tanden nu och det var faktiskt hur kul som helst, jag gillar min tandläkare + att allt som allt tog det bara 10minuter.
När jag var klar reste jag mig upp och sa - jag kan dra ut hur många tänder som helst! och så gjorde jag 2tummar upp.
Dom måste ha trott att jag var galen.
Iallafall nu sitter jag här med halva ansiktet bedövat och skrattar lite åt mig själv för jag känner absolut ingenting. försökte röka efteråt, ehm ja det gick ju sådär, jag dreglade mest. haha
Nu ska jag försöka dricka lite vatten och lyssna på bra musik, peppar livet idag.
Ska nog sätta mig på balkongen en stund också!
pussheeej.

Onsdag, 3/6. sliten

Jag har egentligen ingenting att berätta idag men jag skriver lite onödiga saker ändå.
Var helt slut imorse när jag vaknade och ville verkligen inte gå upp så jag låg kvar i en timme (min fixa iordning mig timme) så jag såg nog ganska sliten ut idag, inget ovanligt nuförtiden.
Skolan var helt okej idag och det märks att det snart är lov för det finns inte så mycket kvar att göra och jag klagar inte.
Efter skolan skulle jag träffat Else men som vanligt kunde hon inte nuförtiden, synd att vi håller på att glida ifrån varandra med tanke på att vi stod varandra närmast förrut.
Jag fixade iallafall lite ärenden och sedan åkte jag hem och slocknade i min säng i några timmar, mamma väckte mig när middagen var klar... Det blev rotfruktsgratäng med biffar och baguetter, Andreas sa att det lät som en dålig porrfilm?! hm haha.
Sen har jag tränat också, cyklade dock bara 8,5km idag och gjorde inte alls många situps men det är ju bättre än inget iallafall.
Nu sitter jag här och duschade för en stund sedan, ska snart fixa håret å sen ringa Emelie, sen blir det sängen igen, sköönt.

Ska till tandläkaren imorgon klockan 10:00, så fort jag tänker på det får jag panik så jag försöker göra annat hela tiden så jag slipper tänka, usch alltså. Andreas säger att det kommer gå bra ena stunden och andra skrämmer han upp mig till tårar, jävla sötnos.
Men som han sa, det handlar om 1halvtimme av dygnets 48, jag klarar det.
vad skulle jag göra utan honom alltså?! Min fina, underbara pojkvän <3

Tisdag 2/6, sista dagen på restaurangen + tränat.

Klockan är närmare 23 och jag skulle gå å lägga mig klockan 22, fan också.
Dagen har varit lång och trög men blev bra när timmarna gick.
Försov mig imorse men kom bara 45minuter försent som tur är, hade nästan ingenting att göra idag fast vi hade öppet, fick inte så mycket beställningar heller så det var tråkigt, även tråkigt att det var sista dagen på restaurangen för denna terminen.
Efter skolan gick jag och fikade med Ida & Rebecka, satt i någon timme å snackade om allt möjligt och väldigt mycket skola, drack en Frapino, fast inte med mangosmak som är min favorit utan jag tog Choklad, och JA den var chokladig.. klarade inte ens av att dricka upp den för det blev så sliskigt i munnen.
Kom hem vid 17 och tog det lugnt en stund, men har hunnit träna idag också, Idag blev det:
10armhävningar
100situps
cyklat 1mil.

Det är ganska bra tycker jag och det känns i koppen nu, jag kommer somna gott inatt.
Duschade för en timme sen och nu ska jag strax fixa till håret innan jag lägger mig så jag inte ser ut som ett troll när jag vaknar, oh just i skrivande stund kom jag på att jag faktiskt har sovmorgon imorgon till halv 11, uuuunderbart.
Behöver få sova lite.

Imorgon ska jag antagligen träffa Else, hade varit kul med tanke på att jag inte träffat henne på över 1,5vecka och det har ju hänt en del sen sist, händer mycket just nu känns det som.
På torsdag ska jag till tandläkaren och dra ut första tanden och jag har ångest, tandläkarskräck </3
hoppas det går smidigt och snabbt, sedan nästa tisdag tror jag så ska jag dit å dra ut en tand till och måndagen efter det ska jag spänna tandställningen, så dom närmsta veckorna kommer jag inte få i mig mycket mat. usch.
Jag som älskar mat!


Måndag 1Juni, blandade känslor

En dag med blandade känslor, skolan var jobbig och jag kände mig obekväm med situationen mest hela tiden och har blivit påmind under hela kvällen men det är bara att ta det, skönt att det är sommarlov snart för jag vill inte ha det såhär.
Men efter skolan åkte jag hem och bytade om för att sedan träffa moster i stan, 28grader och vi var peppade på allt.
Åt massa onyttig mat i stadsparken för att sedan ta en öl på en uteservering, den ölen var den godaste någonsin tror jag bestämt.
Passade även på att köpa sommarkortet så efter den 15e Juni kan jag ta mig överallt i skåne, skööööönt.
Vi tog även en cigg nere vid havet och vi hann med bibblan också, händelserik dag.
När jag kom hem så tränade jag och Emelie (via telefon såklart), 25minuter intensiv cykling + 20 situps fick räcka idag för vi var slitna båda två mhm.
påtal om Emelie så kommer hon ner snart <3 pardeeey.

Bilder från helgen kommer som sagt, väntar på dom!

RSS 2.0