31Juli och tiden rinner iväg...

Jag sitter nu i storstaden Stockholm, nej det var en ljug för jag är faktiskt lite utanför men inte länge till^^
Ska in å fika och kanske ta en öl, eller jag hoppas på det iallafall
Det är underbart väder här uppe och vi har solat bort halva dagen men skönt var det. mhm.
Nu är jag hos min älskade Emelie och jag stortrivs som fisken i vattnet, vill aldrig åka hem eller inte på lång lång tid iallafall och bara för det så går tiden ännu snabbare, usch.
Imorgon jobbar Emelie 12timmar och det får mig att halvdö lite, men jag roar mig säkert ändå... får leka med hennes lillasyster Kajsa eller något, hon frågade om jag ville det så haha jag får väl ställa upp.
Nu ska jag stressa sthlmsbruden så hon blir klar någongång.
Hoppas ni får en fin helg, för det kommer jag få! ooohja.

Imorgon börjar Augusti månad och det får mig stressad, har så mycket att göra innan skolan kommer igång men ändå gör jag ingenting, men under stress jobbar jag som bäst.

29Juli. Imorgon bär det av...

Hej bloggen!
Idag har jag gjort massor känns det som, en av sakerna var att jag ställde klockan för första gången på hela sommarlovet och japp det kändes inte så jävla kul när klockan ringde så jag sov 1timme extra å struntade i att fixa mig, jag skulle iallafall å träffa min kära pojkvän några timmar hos hans föräldrar. Ja, satte mig på bussen(ingen som ringde), hoppade av bussen(ingen som kom å mötte mig), promenerade dit(fast jag inte riktigt var dom bodde), men till slut kom jag fram och möttes av en förvånad mamma... alla sov förutom hon! Det var bara att slita upp Andreas ur sängen för att sedan vi båda skulle lägga oss igen och jag kan väl erkänna att jag slumrade till ett par gånger, men det blir sådär extra mysigt när han håller om en så man kan inte låta bli.
Vid 16åkte jag hem igen och då var Bella här, mammas bästa kompis hund som vi ska passa tills dom kommer hem från Falun. Huuuur go som helst men shit vad lat, jag tänkte att jag tar med henne ut på en joggingrunda, mh ellerhur!
Vi hade knappt kommit halvvägs innan hon tvärstannar och lägger sig ner på gräset och vägrar gå en meter till men med lite kamp och mycket svett lyckades jag få henne att sakta men säkert vandra tillbaka hem igen, dumma hund!
Ja & ikväll har jag inte gjort mycket alls, packat inför morgondagens resa till storstaden Stockholm till min älskade bästa vän som jag saknar så sjukt mycket *2000.
Så det blir att sova strax då alarmet är ställt på 07:00!!! iiiiih jag kommer dö, ska sova hela vägen eller ja det tror jag iallafall men känner jag mig rätt så kommer hela vägen upp till Jönköping bara vara flashback och jag kommer minnas tillbaka och kommer inte kunna somna för det, efter Jönköping kommer jag tänka på när vi bodde i Sandviken och körde hela den vägen så ofta.
Titta på natur å nomma godis, låter som en sjukt bra idé!
puss på er, och jag kommer antagligen uppdatera lite från storstaden och vad som hittas på.

Skippa skitsnacket!

Varför?
vad är felet med att köra sitt eget race, att inte vara en del av mängden, att stå upp för vad man tycker & tänker?
jag märker direkt när någon inte är helt hundra med mig och det är ofta för att dom inte känner mig,
jag har smeknamn och en jävla attityd som gör att ingenting kan stoppa mig.
Ja, jag anser mig vara snyggare än många och antagligen bättre än dom flesta men är det inte så man uppnår sina mål?
Genom att vara en stark person som inte låter saker gå emot en...
Jag låter människor snacka om mig då det bara tyder på avundsjuka men vad är poängen med ert bullshit? ni får mig inte att falla ändå.
Jag har klarat mig igenom mycket skit så tror inte att ert skvaller & era blickar släcker min glöd.
Men om jag är det nya samtalsämnet så tackar jag och bugar för det är mig ni lägger ner er fritid på.
Men i fortsättning om ni nu är så hårda som ni påstår er vara så kom å säg sakerna öga för öga så ska vi se hur roligt det är sen.
Skrattar bäst som skrattar sist.

over and out

27Juli.

Jag har absolut ingenting att skriva om vilket gör att jag inte uppdaterar lika mycket som jag skulle vilja för tillfället, men jag kommer tillbaka snart igen så än blir ni inte av med mig.
puss

26juli. det märks att det är söndag, gäääsp

Åt middag för en stund sedan, det blev pyttipanna med stekt ägg, snabbt och enkelt och gud vad gott det var.
Till efterätt käkade vi glass med varma bär samtidigt som vi kollade på när Prins Joachim och Prinsessan Marie från Danmark döpte deras son, oh jag älskar danska kungafamiljen, det är en sak som gör mig stolt.
Dom är så varma och jordnära och så omtänksamma och man blir så glad av att titta på dom, inte som svenska kungafamiljen som är gråa & tråkiga. usch nej.
Nu ska jag lägga mig och vila en stund tror jag eller bara kolla på någon film, ska försöka vända rätt på dygnet nu så jag ska lägga mig innan 23 idag tänkte jag, eller iallafall innan 00.
Det blir bra, puss sålänge.

26Juli. Jag har haft sjukt bra dagar men som vanligt blir det söndag för fort.

Sådär nu är helgen/festivalen över så nu är jag igång igen, åter igen ber jag så hemskt mycket om ursäkt för dålig update men ibland blir det så & att få umgås med min pojkvän en dag värdesätter jag så högt.
Igår träffades han och jag runt halv åtta, gick å kollade på marknaden en stund och åt sjukt god mat(galet dyr), men det var så värt det.
Efter det gick vi å ställde oss vid stora scenen och såg Svenska Akademin som för övrigt var sjukt bra, finns det något mysigare än när ens pojkvän står bakom en och håller om en och man gungar i takt till musiken?! oh mysigt var det.
Träffade massa av Andreas polare och jag träffade faktiskt en hel del jag kände också, kul å träffa er.
När spelningen var slut vi å käka langos som jag inte är ett så stort fan av men det funkar helt klart.
Sen såg jag, Andreas, Pontus & Henke Moneybrother, inte fullt lika bra som Svenska Akademin men det gick och dansa till.
Efter det begav vi oss hemåt då jag hade sovit ganska dåligt natten innan och Andreas hade jobbat 12timmar innan festivalen så ja, med hem fick jag 2söta nallar som hjärtat vann åt mig och lite brända mandlar.
Men shit vad jag sov gott inatt.
Idag har vi bara tagit det lugnt, kollat lite tv, duschat å snackat massa som alla andra söndagar.
Jag måste få nämna ännu en gång att jag har den absolut bästa pojkvänen i världen, jag är sjukt lyckligt lottad.
Nu har han iallafall åkt till jobbet och jag ställer mig själv samma fråga som vanligt, jaha vad ska man göra nu då?
Det blir väl en lugn söndag, tänkte plocka undan lite å kanske träna om jag orkar. Laga god mat och umgås med min mamma, det låter sjukt bra.
Vad ska ni göra idag då?

Bilder från idag.




25Juli. jag borde stressa nu men nej.

Noooo klockan är strax 16 och jag har fortfarande inte kommit någonstans, alltså jag har inte ens duschat?! och vid 19 ska jag ju träffa Andras, SHIT! pressen.
Jag har spelat lite Guitar Hero, dansat till britney (nej jag lyssnar inte på brittan), och ätit lite frukt.
Jag har tränat väldigt mycket dom senaste månaderna och äntligen börjar det synas/kännas och självförtroendet ökar. mhm.




25Juli. ikväll, ikväll, ikväll <3

Godmorgon på er, sovit gott?
själv vaknade jag världens ryggont och axlarna är helt stela men jag hoppas det går över snart, tagit en ibumentin och mamma fick massera lite så försvinn försvinn.
Igår var inte riktigt min dag, det var mysigt när Else & Rasmus var här men nästan så fort vi kom till stan började jag bli stressad och humöret sviker tyvärr, att dom sedan valde att gå på hemmafest gjorde inte mig gladare men vafan, jag träffade Pontus, Danne & Marie senare så vi satte oss på Bara Rock och tog vars en öl å snackade lite men jag insåg rätt tidigt att det inte var min kväll så jag var hemma redan vid 01:00, ganska skönt ändå. Åt resterna från gårdagens tacos och snackade av mig lite med mamma och sedan gick jag å la mig i sängen, kollade UFC en stund sen somnade jag så hårt.
Idag är jag småpepp bara, det är väl pga ryggen men om det går över kan nog ingenting stoppa mig idag, + att hur skulle jag kunna vara depp när jag ska träffa min pojkvän vid 19 tiden.
Det är väl konstigt, vi har varit tillsammans i 8månader nu men varje gång jag ska träffa honom springer jag runder som ett fån här hemma och letar kläder och sminkar mig å pillar med håret och det pirrar i magen och jag kan knappt äta, efter 8månader?! Ingen gör mig så lycklig som han.

Nu ska jag äta frukost och få i mig lite frukt & vatten också, varit dålig med det dom senaste dagarna.
Uppdaterar antagligen lite senare om jag har tid över innan jag ska åka, puss

25Juli. dålig update och massa vims

Hemskt dålig update senaste dagarna men det finns en anledning till det.
och jag kommer antagligen vara lika tråkig hela helgen.
Igår träffade jag min underbara pojkvän och spenderade få men värdefulla timmar tillsammans med honom, han är verkligen det bästa som har hänt mig.  <3
Idag har jag fixat lite i hans lägenhet sen fixar iordning mig, hade "förfest" eller vad man ska kalla det, sedan varit nere på festivalen lite och allt jag kan säga om den saken är att jag & mitt humör ska inte vistas i närheten av så många människor.
liten men arg.
Nu ska jag strax sova iallafall och imorgon ska jag sova ut ordentligt och på kvällen får jag träffa mitt hjärta igen, och som jag längtar.
Han fick ett brev av mig imorse eller jag hade lagt det så han tog det på väg till jobbet 4imorse när jag låg å sov, iallafall... Ibland får man inte fram orden så då får man ta till papper & penna och då blev det lite lättare. Det betyder mycket för mig att han vet vad jag känner så det var oerhört skönt.
Nu pratar jag bara massa strunt som ni inte förstår ett skit av, men jag skyller på att jag har druckit lite.
& jag ska skärpa mig efter helgen.

23Juli. orken räckte inte till...

Festivalen har börjat och jag var nere en snabb runda med mamma precis och kollade lite, skulle kolla på Jims band idag och träffa vänner men jag känner att orken inte räcker till så jag bestämde mig för att träffa min pojkvän i några timmar istället så jag åker till Lund snart där vi ska vara över natten, oh kommer bli så skönt.
Bloggen kommer inte bli så uppdaterad idag då det inte finns chans till att sitta mer vid datorn men så kan det gå, det blir mer imorgon.
Ska försöka ta lite bilder också å slänga upp imorgon innan vi brudar ska ut å festa.
Hoppas ni får en bra dag/kväll/natt och jag hoppas mina kära vänner festar som fan ikväll och tar några supar för mig också.
puss på er.

22Juli. Jag kan skriva inlägg om absolut ingenting, grattis till mig.

Jag känner mig duktig, jag har precis tränat lite fast klockan är alldeles för sent för det egentligen men nu har jag tränat så många dagar irad så vill inte bryta mitt mönster nu.
Ska snart ta å göra en frukttallrik och slänga mig i sängen, jag gör exakt samma sak varje dag nu känner jag. hemskt.
Nej men imorgon ska jag hitta på något tänkte jag men vad är inte bestämt än, imorgon börjar iallafall Helsingborgsfestivalen men dock har dom varnat för väldigt mycket regn så jag vet inte om jag är så pepp på att gå ner faktiskt.
Äh det får morgonen och ögat avgöra, det känns som det blir bättre men man ska aldrig ta ut segern i förskott.
Sitter iallafall å lyssnar på musik nu och saknar min pojkvän som jag inte träffat på snart 5dagar, usch.
Men det blir bättre sen det vet jag om + att jag behöver sakna ibland.

8månader, tiden går så snabbt...

8månader idag och jag tycker om dig så obeskrivligt mycket.
Dagarna går och med det växer känslorna för dig och det finns ingen som gör mig så lycklig som du hjärtat.
<3 Andreas

22Juli. absolut ingenting

Jag är fortfarande lika trött och seg vilket är hur tråkigt som helst, det regnar ute och jag har ingen lust att göra någonting så allt som hänt här hemma är att jag har slått massa rekord på Guitar Hero(nördig som jag är), jag har kelat med katterna och funderat på att träna, ja funderat bara för jag har inte  kommit så långt att jag faktiskt börjat än... suck!
Såna här dagar blir jag bara så trött på mig själv, jag har slösat dom två senaste dagarna på att inte göra något alls, vilket jag kommer ångra när skolan börjar igen och jag kommer tjata om hur skönt det hade varit med lov haha.
MEN, alltid dessa men... jag väntar på samtal som faktiskt kan förändra min vardag något! får se hur det blir men jag håller tummarna.

22Juli. Godmorgon

Godmorgon, jag är verkligen så nyvaken som man kan bli.
vet ni vad jag drömde idag? att statistiken på min blogg bara sköt i höjden helt plötsligt, snacka om att vakna på gott humör med såna bra drömmar haha.
Dock ser mitt öga inte helt okej ut idag heller men det känns som det har lagt sig lite iallafall så det är skönt.
Nu ska jag se till å få i mig lite frukost, havregrynsgröt med banan? mmmhja.

Underbart,

Jag har precis suttit och aww:at och skrattat åt ett underbart klipp på youtube som ni verkligen borde kolla in, en japansk tjej fick träffa Rupert Grint och man kan inget annat än att älska henne.
http://www.youtube.com/watch?v=qAxr_wG1j6E

21Juli. tankar om förtroende.

Att känna förtroende för någon, det är inte så lätt som det låter.
Jag har aldrig kunnat känna mig helt trygg med människor då jag ofta blivit sviken av viktiga människor i min närhet och saker som hänt för flera år sedan har fortfarande sina spår kvar.
Att alla säger att det viktigaste i ett förhållande är att känna tillit för den andra, och jag har ofta fått höra "lita på mig" men varför utsätta sig för något sådant?
Jag har fallit för det så många gånger redan vilket har gjort det ännu svårare att tro på någon.
Så varför är det så viktigt egentligen, för det känns som så fort man faktiskt har förtroende för någon så blir man sviken och lämnad.
Det viktigaste är väl att lita på sig själv och inte på någon man mött inom det närmsta?
Att känna sig trygg och säker på sig själv och inte lämna ut sig själv till någon man egentligen inte känner, att lära känna någon i lugn och ro och inte rusa in i någonting och inte låta den andra bli en slags stöttepelare genom livet för livet funkar inte så. Vi föddes med två ben för att kunna stå på dom själva och vi föddes med styrka att ta oss igenom den här världen ensamma.
Sen om man träffar någon att dela allting tillsammans med så är det ju faktiskt bara en bonus och hur länge dom stannar får tiden avgöra.
Sanningen svider men det är ju faktiskt så.

21Juli. Underbart väder och jag har sovit bort hela dagen.

Det har varit underbart väder idga men jag tog knappt vara på det tyvärr och tydligen ska det vara skitdåligt väder resten av veckan, hoppas inte!
Mitt öga känns lite bättre nu också, så det är skönt.
Jag och mamma lagade middag innan, idag blev det couscous med kyckling och wokgrönsaker, oh så gott.
Efter middagen gick vi ut på promenad och handlade lite på vägen hem, väl hemma tränade jag lite och nu har jag duschat och ligger i sängen och kollar tv, ska snart fixa lite frukt och mumsa på till någon film.
Helt otroligt att jag faktiskt lyckats skriva några inlägg idag fast jag egentligen inte gjort någonting alls, men förhoppningsvis blir det bättre imorgon.
Ha en mysig kväll :*

21Juli. suck, aj, pust, stön, fan. jävla öga!

Sen jag vaknade för x antal timmar sedan har jag legat i min säng och tyckt synd om mig själv, kollat på dåliga serier och inte mått bra alls, mitt öga gör ont och det känns som jag har feber och jag orkar absolut ingenting idag, jag som skulle städa köket, suck.
Har plockat undan lite då å då så nu börjar det se ut som ett kök igen iallafall, ska ta disken snart också sen får mamma laga maten idag för min säng kallar på mig mest hela tiden.
Så nu har jag gnällt av mig lite och håll tummarna för att jag mår bättre snart, :*

21 Juli. mitt onda öga.

Godmorgon eller ja det är faktiskt mitt på dagen och jag vaknade för ungefär en timme sedan.
idag är en hemsk dag då jag vaknade upp och såg att mitt ena öga är nästan igensvullet vilket gör att jag knappt kan se och det gör galet ont.
Jag hoppas detta lägger sig innan torsdag för då ska jag ut å festa och såhär kan jag inte se ut... skit också!
Äh men man får vara glad ändå, det kunde ju varit värre.
Jag har iallafall precis ätit frukost så nu tänkte jag plocka undan lite här och sedan vet jag inte, kan ju inte gå ut såhär iallafall.
Ska skicka sms och beklaga mig till pojkvännen bara för det...
ni får gärna skriva bra tips på filmer/musik, :*

20Juli. och jag är fortfarande vaken, som vanligt...

Klockan börjar närma sig 00 och jag sitter uppe som vanligt vilket inte känns så bra med tanke på att jag sover bort halva dagarna isåfall.
Men jag försöker vända rätt på dygnet sakta men säkert och idag vaknade jag iallafall innan 12 på dagen haha.
Idag har jag haft en del att göra vilket har varit skönt, jag var i stan med min älskade mamma och shoppade kläder och det finns inte mycket annat som får mig att må så bra som att shoppa kläder, + att jag passade strlk36 i byxor för första gången någonsin! seger till mig.
Ja som sagt, blev ett par chinos, en grå tjocktröja och lite underkläder. Passade på att köpa lite dricka till Helsingborgsfestivalen som börjar på torsdag tror jag att det är, skönt att man har det avklarat och tur att man har är snäll mamma som betalar också.
Lagade underbart god middag idag också, färskpotatis, kotlett och till det blev det rödvinssås och grönsaker men som vanligt åt jag lite för mycket men jag tränade ganska hårt ikväll så det var ju tur det.
Nu har jag duschat och smörjt in mig och ätit min dagliga frukttallrik så nu är det dags att lägga mig i sängen och kolla lite tv och hoppas på att jag inte somnar allt försent inatt.
Hoppas ni sover sött, för det ska jag göra.

20Juli. "Vågen ljuger!"

Så kommer vi till det här med vikt igen, det känns som att det kvittar i vilken blogg man än läser så nämns vikt någon gång och överallt finns reklam "Tappa 4kg i veckan", "Vill du går ner i vikt snabbt, klicka här" så det är väl inte så konstigt att människor inte trivs i sina kroppar. och alla tjejer i reklamerna som har ett BMI på 14 och ser allmänt sjuka ut, får det oss att må bättre? Nej tvärtom.
I hela mitt liv har min vikt varit min största fiende och varje dag har varit en kamp, man går med en sköld för att skydda sig mot blickar och ord och man är osäker om man kommer klara av att ens gå ut nästa dag. Det ska inte vara så oavsett hur mycket man än väger egentligen, men nu är det så och allt vi gör åt saken är att banta... varför? svaghet.
Jag vet för jag har själv varit där, min vikt började skena iväg i 4e klass och inom ett par år nådde jag min maxvikt, när pilen på vågen visade 90kg och det kändes som om hela världen rasade runt mig, hela jag rasade samman.
Att mina närmaste vänner vände mig ryggen när jag behövde dom som mest gjorde mig egentligen bara till en starkare människa, inte då men med facit i hand var det kanske det jag behövde för att inse att det bara var jag som kunde göra något åt saken.
Jag slutade dricka cola vilket var min största last då, jag kunde dricka flera liter om dagen och varvar man det med choklad så hade min dåvarande kost.
Jag bytade ut colan mot mineralvatten och chokladen blev mat, inte den nyttigaste maten men helt okej.
Jag började röra på mig men jag har aldrig varit något sporttjej så det var en kamp för sig.
Visst har jag haft perioder då jag har trott att ja men om jag svälter lite så blir det nog bra, men det funkar inte så, inga kilon försvann bara orken och det var det inte värt.
Idag har jag gått ner 34,5kg och det med vilja, viljan är allt man behöver.
Glöm aldrig det.



90kg - 56kg

20Juli, nyvaken.

Godmorgon, jag har sovit som en prinsessa inatt! mmhm.
Vaknade av ett fint sms och det gjorde min morgon, verkligen!
Nu har jag kletat på lite smink och fixat håret så jag ska bara slänga på mig lite kläder sen ska jag och mammi ut i regnet, tänkte åka ner till stan och göra, vadå?! jag har ingen aning men det får jag väl se...
Tänkte skriva ett lite längre inlägg när jag kommer hem, om min viktnedgång! får väl se hur det går också..
Nej nu ska jag stressa vidare, ha en bra måndag :*

19Juli, frukt är guld värt.

Sitter framför datorn med mitt beroende (frukttallriken) som består av enorma mängder vattenmelon, kiwi & nektariner! Till det ännu en flaska vatten, är nog inne på min 5e idag, japp jag dricker mycket vatten och eftersom jag körde hårdträning idag fyller jag på ännu mer haha.
Nu har jag även duschat så nu mår jag prima igen, finns inget skönare än att träna och när man känner att det faktiskt gör nytta.
Jag har gått ner rätt mycket i vikt så jag är ganska "slapp" runt magen men nu börjar jag faktiskt bli fast vilket känns otroligt skönt, fortsätter jag såhär så kommer jag nå mina mål hur lätt som helst.
Att "you sexy thing" spelas nu i skrivande stund gör mitt humör ännu bättre, men för att göra inlägget ganska kort och inte tråka ut er för mycket så... Jag har en asbra kväll.

19Juli. sliten? mmhja

Shit vad jag är trött alltså, nästan hela min släkt var här för att förbereda eftersom mormors älskade katter ska vara här i 5dagar?!?! och då krävs det både det ena och det andra haha.
Bjöd på äppelpaj och ett gott humör, hyffsat iallafall.
När dom hade åkt låg jag å kollade på en dokumentär om den nya Harry Potter filmen som var ganska intressant.
Nu har vi börjat tvätta också och maten står på spisen så om 15minuter är det dags för middag, köttfärsås och snabbmakaroner, så mycket ork har jag och mamma idag.
& inte mycket bloggande blir det heller, förbättring kommer...

19Juli, irreterad till max.

Godmorgon bloggen, jag VILL skriva att jag har sovit skönt men det har jag inte med tanke på att min mobil har ringt hela jävla natten så jag var lagom irreterad när jag vaknade till ordentligt för en stund sedan, men efter att jag fått i mig frukost (havregrynsgröt med skivad banan i) så känner jag mig ganska nöjd igen.
Borde hoppa in i duschen men mormor & morfar är på väg hit nu å ska lämna av deras katter för dom åker iväg på semester imorgon, så vi ska ha två busungar här.
Jag ska plocka undan lite här också och sen ska jag väl "baka".
Nej morgonciggen väntar på mig, fast jag borde sluta... men bara idag också! (så låter det varje dag)
Vad ska ni söta göra idag då?

mellanslag,

It doesn’t really matter what you say or do
 I want to spend each moment of the day with you
 It’s crazy but it’s true I only want to be with you


<3 Andreas,

18Juli. Godnatt :*

Nu säger jag godnatt, övertrött jag har skrattat åt ALLT i 4timmar nu.
sängen kallar på mig och imorgon är jag taggad på livet igen.
Hoppas ni super för mig också idag, det behövs...


18Juli. 2timmars sömn och FÖR mycket kaffe.

ojojOJ vad dålig uppdateringen har varit nu, och jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår, skulle hem till Pontus å dricka kaffe men kaffe blev öl och öl blev fylla och fyllan ledde till att vi kollade på Anna Book?! haha, säg ingenting för jag vet hur hemskt det låter själv också, jag Pontus & Linda var bara tvugna att ta en bild med henne också så den bilden kommer väl upp här inom det närmsta skulle jag tro, måste bara orka lägga in bilder och få resten också.
Sov iallafall hos Pontus till idag men åkte hem imorse, så idag har jag suttit å fikat med min underbara pojkvän i nästan 5timmar, vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord UTAN undantag. Det var mysigt men jag känner det nu, 2timmars sömn + massa kaffe är inte bra för kroppen alltså! Är helt skakig och huvudet hänger inte alls med längre så det blir väl att lägga sig inom dom närmsta timmarna, ska väl duscha först och Sthlmsbruden kanske ska komma snart också för hon åker ju hem imorgon istället. Blir nog bra!
Måste bara nämna åskvädert innan också, det slog ner precis brevid mig och det ösregnade verkligen när jag skulle gå till bussen imorse så det blev att tvinga Pontus att köra mig till stationen för mitt hjärta stannade och tårarna fyllde mina ögon, åska är bland det värsta jag vet alltså!

Nej nu blir det att duscha å slänga sig framför tvn, en lugn lördag helt enkelt, för det är väl lördag?! eller... hm
Ha en bra kväll :*



Här har ni bilden förresten HAHA.

<3hahah underbart.

17Juli. steka steka, bränna bränna.

hejhej, jag vet att jag är dålig på att uppdatera just nu men som jag berättat så sitter jag ute på landet hos min mormor & morfar så jag kan inte sitta vid datorn så ofta som kanske hade velat.
Men det är ganska skönt att ha en paus ibland också.
Idag har jag legat ute å solat i några timmar och det är orättvist hur vissa människor blir bruna på någon timme i solen medans andra (jag) måste ligga å pressa i timme efter timme efter timme för att se någon färgskillnad överhuvudtaget, SUCK. hahah
Äh tur jag trivs i solen så jag klagar inte, men nu kom det massa moln på himlen så jag ska passa på att ta fika nu och läsa lite bloggar tänkte jag.
Vid 17 kommer Pontus och hämtar mig, så vi ska åka hem till honom å ta en kaffe å snacka lite, ska bli kul eftersom vi inte träffats på typ 2månader nu, illailla.
Sen ikväll tar jag bussen in till stan igen, kanske ska träffa Sthlmsbruden eftersom hon åker tillbaka till Stockholm på söndag så vi får passa på nu.
Nu blir det fika iallafall.
Hoppas ni har en lika solig dag som jag, puss.


16Juli. Min åsikt om unga mammor/pappar.

Godkväll, sitter fortfarande ute på landet hos mormor och morfar och tar det lugnt.
Sitter med en pepsi max och är sådär lagom sugen på godis eller ja, någonting att tugga på hade iallafall inte varit fel.

Har precis kollat på två avsnitt av unga mödrar och blir lagom irreterad på vissa mammor som gnäller över hur deras liv blivit efter dom fått barn och hur dom inte har råd eller tid till att göra någonting.
Nej är det så konstigt? ett barn är ett liv, ett ansvar och vad tror dom egentligen? att det är något som bara ligger å sover och äter ibland, att det inte tar någon tid eller kostar några pengar? Det är bara dom och ENDAST dom som valt att behålla det och då får dom ta ansvar för sina handlingar också.
Men samtidigt kan jag bli rörd över andra som lägger ner hela sin själ i sitt föräldraskap, dom kämpar för att ge barnen det bästa och gör allt för att dom ska få en så bra uppväxt som möjligt precis så som det ska vara.
Min egna åsikt om unga som skaffar barn är väldigt splittrad, jag kan förstå dom som skaffar barn tidigt för att dom vill vara unga föräldrar men samtidigt så hoppas jag att dom verkligen är säkra på vad dom vill och att mamman & pappan inte skiljs åt utan kämpar tillsammans för att få allt att funka, för jag vet själv hur det är att växa upp utan pappa och jag kan ärligt säga att man behöver både en mamma och pappa under sin uppväxt (även fast jag har världens bästa mamma som alltid gjort allt för mig).
Samtidigt som jag tycker att skaffa barn tidigt är väldigt korkat då man själv inte levt klart sitt liv, sin ungdom.
Jag själv tänker leva ut mina drömmar, jag tänker resa och skaffa mig en ordentlig utbildning och bra jobb, jag ska ha gott om pengar, ett fast förhållande sedan länge och ett ordentligt hem och framförallt så ska jag ha tiden till det innan jag skaffar barn.
Meningen med det här inlägget är att både hissa alla unga föräldrar som verkligen gör allt för sina barn men även dissa alla dumma idiotiska människor som skaffar barn för skojs skull och går ut å festar varje helg trots att dom har ett litet liv att ta hand om.

16Juli. Underbart väder.

Hallåå igen, jag tror det finns någon som faktiskt lyssnar på mig där uppe alltså för som jag ville så sprack det upp och solen skiner fortfarande och jag har passat på att ligga å steka i ett par timmar med hög musik å en cigg i handen, kall cola till det och livet kunde knappt bli bättre.
Jag & Moster gick även en promenad till sjön innan middagen vilket var hur skönt som helst men det var en del människor där nere så vi orkade inte känna på vattnet, men det såg skönt ut iallafall.
Unnade mig faktiskt en liten bit tårta innan men jag ångrade mig ganska snabbt så det blir kvällträning idag så jag gör av med allt skit jag stoppat i mig idag, dumma kalas säger jag bara.

Jag och moster satt på trappan och tog vars en cigg innan.
Jag- jag har en blåsa i munnen *ser bekymrad ut*
Moster- jag har en blåsa mellan benen...
hahaha jag dog lite av skratt, så dåligt skämt men så roligt ändå.
vi blir aldrig för gamla för torra skämt.

Nu ska jag ut å njuta av kvällsolen igen, imorgon ska det tydligen bli lika fint väder *hoppashoppas*
puss sålänge.

16Juli. jag sov som en prinsessa.

Godmorgon snyggingar, inatt har jag sovit så sjukt skönt att det knappt går att beskriva, men det gör jag alltid när jag sover här ute på landet.
Åt nästan precis frukost och har hunnit med ett avsnitt av LA ink också.
Idag fyller min kära moster år, stooort grattis till henne! Så idag blir det god middag och även lite tårta.
Blir väl att sprina en runda snart, man måste ju träna för att få unna sig godsaker, mhm.
Hoppas bara det spricker upp snart, för det är massa moln och det blåser jättemycket ute och jag som ville sola =/
kom igen nu himmel, var på min sida för en gångs skull.
Nu ska jag ut i köket å leta efter något att tugga på, ha en bra dag. :*
Någon som har några bra filmtips ?

15Juli, & gud vad jag grät.

Då var man hemma hos mormor & morfar ute på landet, har precis varit på bio och sett nya Harry Potter och jag tänker inte avslöja något men guuud vad jag grät, usch.
Men nu ser jag fram emot nästa...
Innan jag och moster tog tåget till Ängelholm (där vi var på bio) så träffade jag min kära pojkvän + Henke över en fika, det var mysigt men det fick mig nästan att sakna honom ännu mer eftersom vi bara sågs i en timme, men snart är sommaren slut och då ses vi mer igen.
Ja är som sagt hos min mormor och morfar vilket är skönt för här kan man slappna av även fast jag tröttnar på det här livet på 1-2dagar, jag är en stadsmänniska, punkt slut.
Nu ska jag gå ut å röka å njuta av tystnaden för att sedan äta glass framför tvn, nomnomnom.
Hej sålänge. :*

15Juli. Bio idag!

Godmorgon, allt bra med er idag?  Jag mår superbra, har fixat håret nu och sminket är på så jag är taggad som vanligt, Sthlmsbruden är kvar här men hon ska snart åka och jag försvinner snart också, blir bio idag yey! Harry Potter and the half blood prince, Det ska bli kul då jag och min kära moster sett alla Harry Potter filmerna på premiären och så blir det även i år, spännande.
Efter bion blir det antingen hem till mormor&morfar eller så åker jag hem, och? ja gör något vettigt antagligen, mer om det ikväll när jag vet vart jag befinner mig.
Ska ni hitta på något roligt idag? <3

14Juli, update igen.

Ja denna dagen går så galet sakta att jag nästan får panik, jag sitter här nyduschad efter en hårdträning och kollar på Paris new bff, fråga mig inte varför jag har bara fastnat framför det. Förstår inte riktigt att människor tävlar om att vara någons bästa vän? Ska inte sånt komma av sig själv med tiden? ääh jag förstår mig inte på sånt, jag kanske är för gammaldags trots mina ynka 18år.
Sthlmsbruden har fooortfarande inte kommit hem än, hmhmhm & inte svarar hon när man ringer heller?! vad sysslar hon med egentligen... äh det får jag svar på när hon väl dyker upp igen antar jag.

14Juli, lagar mat och är allmänt oparty

Jag & mamma håller på med maten nu, det blir kycklingfilé med ris och chili/limesås!
nomnomnom är allt jag har att säga om den saken, för jag är hungrig!
Sthlmsbruden är iväg å träffar en pojke så jag sitter å segar hemma med mjukiskläder och en toffs på huvudet, oparty till tusen är jag idag men det går väl över lagom till när man borde gå å lägga sig, som vanligt!
Nej nu måste jag börja med såsen, skriver kanske ikväll :*

14Juli. trött? Ja.

Godmorgon, sovit gott? det har jag gjort iallafall...
Idag blir en lugn dag, funderar på att träna och sedan köra en ta-hand-om-mig-själv kväll med ett låångt bad, ansiktsmask och hårinpackning, ja hela grejen! Det hade varit så otroligt skönt och sen en god middag på det också, ja då var dagen bestämd.
Nu ska jag vakna lite och sedan få i mig lite frukost så att jag kan bli inte pigg också, jag borde verkligen ställa rätt mitt dygn för det är inte kul å sova bort hela dagen, men jag får skylla på att det är sommarlov.

14Juli. & så var vi hemma igen.

Natten är ung som man brukar säga, klockan är lite över halv två på natten och jag & min sthlmsbrud kom precis innanför dörrarna.
Det blev lite vinande hemma hos min moster för att sedan ta en cider/öl ute, trevligt var det om inget annat.
Träffade en 55årig gubbe som verkligen råraggade på mig och frågade efter mitt nummer, skrev ner någon helt annan persons nummer, förlåt till er haha.

Gubben - e du svettig eller?
sthlmsbruden - hahaha
Gubben - du behöver en kram
sthlmsbruden - hahaha jaha?
*kramas*
Gubben - sluta klappa mig på ryggen jag är ingen jääävla häst.

Ni tycker säkert inte alls att det här är roligt men vi fyra brudar vek oss dubbla av skratt och för att vara en måndag hade vi väldigt trevligt ute.
Hoppas er kväll var lika bra, puss.

13Juli, första glaset vin... jag är på det igen.

Nu är jag igång igen, sminkat mig å kläderna sitter där dom ska.
Är på första glaset vin och pumpar musik ur högtalarna, väntar på sthlmsbruden som verkar ha fastnat någonstans på vägen, hm var blir du av?!




13Juli, jag borde få pris...

Förlåt för dålig update idag, jag är grymt seg och klockan är redan närmare 20:00 och jag har inte ens klätt på mig ännu så jag har slösat bort en hel dag och allt det jag skulle göra idag får bli en annan dag.
Dagen har spenderats framför sims 3, har säkert suttit med det i 4-5timmar haha, bra tidsfördriv om inget annat.
Nu sitter jag med den bärbara framför tvn och kollar MTV och funderar på om man skulle slänga på sig lite smink och göra något lite vettigare.
Sthlmsbruden är nere nu så vi kanske ska vina ikväll annars får det bli imorgon antar jag.
jaa om inget annat borde jag få pris för att bara finnas till utan att göra något vettigt, haha så dålig jag är.
Nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sedan få i mig lite mat, någon som har något bra filmtips för sega kvällar som ikväll?

13Juli. nattnattnatt

Klockan är halv fyra på morgonen och jag har inte somnat än, vilket betyder att jag kommer sova bort hela denna dagen också fast jaa jag har inget bättre för mig ändå så jag borde inte klaga.
ehm ja vad ska jag säga, natten har gått åt till att röka cigg å dricka cola å pressa i sig massa choklad och snacka med Tim på msn, ganska en ganska rolig kväll.
Moster sitter bakom sig med sin andra datorn och vi får våra skrattanfall då å då så man nästan tror att grannarna börjar klaga snart.
Men det blir väl soffan för min del snart så jag kan komma upp innan 16 imorgon, ni sover nog gott redan. :*



13Juli. djupa tankar mitt i natten.

Klockan är lite över 00:00 och jag sitter hemma hos min moster och halvkollar på tvn å dricker cola zero.
Läser massa bloggar gör jag också och överväger att spela sims 3 i några timmar med tanke på hur pigg jag är just nu.
Imorgon eller ja nu är det måndag och jag har en del att göra så jag måste försöka komma upp i tid, ska göra några ärende i stan och på eftermiddagen/kvällen kommer min sthlmsbrud ner och gör mig sällskap vilket ska bli galet roligt.
Så imorgonkväll hittar ni antaligen oss på min balkong med en låda vin och massa tända ljus, och gud vad jag saknat dom stunderna.

Jag sitter och har djupa tankar just nu haha, nej men jag funderar på om jag ska bleka håret för att sedan färga det rött, det var längesedan jag fixa mitt hår i någon cool färg och som många vet har jag nästan haft alla färger som går att ha, bland annat lila och för något år sedan hade jag grönt hår.
Men mörkrött är riktigt snyggt, vad tycker ni?




12Juli. segare än segast.

Så var denna dagen snart slut, åkte som sagt på filmkväll igår med pojkvännen vilket var hur mysigt som helst fast vi inte såg klart någon hel film utan kollade mest på småsaker.
Alla var lagom sega så det fick bli pizza & godis vilket jag inte klagar över.
Vid 1 åkte jag och Andreas hem, somnade vid 3-4 och vaknade klockan 14 idag, lyckat.
Fick ingen tid alls med varandra nästan eftersom han precis åkte till jobbet.
Men all tid tillsammans är värdefull, mhm.

Så vad ska man göra resten av dagen/kvällen då? funderar på att duscha å sen ringa någon för jag måste hitta på något för att få tiden att gå snabbare men frågan är bara om jag orkar.
Är ganska seg idag så det kanske bara blir hemmakväll med resterna från middagen som Andreas lagade, nomnomnom.
Japp, så får det bli!
Hoppas ni haft en bra helg ^^




11Juli, lika förvirrad som vanligt.

Blir en liten snabb update här inne innan jag försvinner för kvällen, klockan är halv 7 och jag har fortfarande inte bestämt mig helt om jag ska på fest eller om jag ska på filmkväll med min pojkvän.
Eftersom jag är festsminkad/klädd så är jag ganska pepp på att festa men min pojkvän OH, japp det blir att träffa pojkvännen, kan festa en annan dag.
Idag har varit en galet seg dag och det känns som om jag har tuggummi i huvudet för jag hänger inte alls med och allt känns segt och går i slowmotion.
Men nu är jag sådär pepp så jag nästan är jobbig och mamma sover trots att jag har ganska hög musik.
äääh nej, ska inte tråka ut er mer nu.
Hoppas ni får en galet rolig lördag för det tänker jag ha.
+ vad fan är det med dagens fjortisar, rosa läppar?! jag fattar inte det.
ni ser bara billiga ut tjejer

.



11 juli. håret förändras men inte jag.

Jag tänkte lägga upp lite bilder på hur jag sett ut dom senaste åren, hårväg då.
Då jag satt å kollade igenom gamla bilder så slog det mig att, varför inte lägga upp det på bloggen?!
Så här har ni:


2005, såhär såg mitt hår ut, helt naturligt & oplattat.



2006, sommaren. Jag kan säga er att min mamma grät floder den här dagen.



2006, slutet av året! jag hade inte alls mycket hår kvar nu då jag hade fått ett & annat ryck.



Februari 2007 åkte håret igen.



April 2007, tuppkammen tog över.



Oktober 07.



mars 08, orkade inte ställa kammen lika ofta längre.
så detta var vardagsfrisyren.



April 08, 8st spikes
detta var bland dom sista av gångerna jag orkade ställa håret.



oktober 08, håret hade börjar växa ut.



2009




10juli. Jag var på flygtur idag, var va ni?

Godkväll bloggen, jag är sådär lagom pigg just nu.
kan vara för att jag somnade om imorse när älsklingen åkte till jobbet & sov till 13 kanske?
Men usch vilken morgon, hans klocka ringde 05:20 och jag ville hålla fast honom och inte släppa taget. Bara få vara i hans närhet gör mig lugn och det märktes så tydligt när jag hade pussat honom hejdå och gick in i sängen igen och det kändes fel & konstigt och jobbigt att inte ha någon brevid sig.
Så jag tog på hans tröja och puffade upp kuddar och kramade om, & efter många om och men så somnade jag om haha.
trams som han skulle säga.
Som sagt så vaknade jag vid 13, var galet pepp på att göra något efter den lyckade gårdagen så jag tjatade på mamma att vi skulle åka ut till Milla & Dennis (mammas bästa vän med pojkvän), och efter att ha tjatat i någon timme, dansat till Michael Jackson & sjungit duett till den gamla dängan Dunka mig gul & blå så satte vi oss på bussen dit.
Det bjöds både på fika & sen en underbar middag bestående av pepparbiff, pommes & beasås OH! och som vanligt åt jag alldeles för snabbt och alldeles för mycket (jag lär mig aldrig). Men det var faktiskt värt det.
Sen körde dom oss hem efter att jag hade varit på en ordentlig flygtur med deras rottweiler, shit! för att vara valp så är hon riktigt stark ska ni veta hahaha och dom andra bara skrattade medans jag sprang för mitt liv .
Kom hem runt 20:00 iallafall, lyssnat på musik och dansat och tränat lite för att göra av med all energi men icke, jag blir INTE trött så jag funderar på att ta till drastiska åtgärder så som att slå en stekpanna i huvudet på mig själv, nej det var en ljug som pippi hade sagt.
Nej det blir att ta en dusch för att sedan skära upp lite melon & slänga sig framför tvn tills ögonen inte orkar mer.

Hoppas ni har haft lika bra dagar som jag, gonatt & sov gott.

10Juli. gårdagen var galet bra

Igår hade jag seriöst världens bästa dag, någonsin!
Jag vaknade helt utvilad och var på ganska bra humör och efter någon timme kom morfar hit å lämnade av den nya TVn och det blev en helt ny värld, förstår ni hur annorlunda Guitar Hero ser ut på en stooooor tv?! OH, jag dog lite och jag slog rekord efter rekord.
Morfar lämnade också av massa kokböcker till mig som mormor inte ville ha kvar, TACK, jag har suttit å dreglat i dom redan och tagit ut recept jag ska prova, ska bli kul.
Mamma fick även massa skor och redan här var dagen skitbra!
Sedan gick vi upp till affären, jag skulle inom spelbutiken för att kolla om dom hade pippiskivan där, under tiden så skulle mamma ta en lott så hon stoppade ner 2kr i automaten och ut kommer 500kr, mammas min just i det ögonblicket går inte att beskriva men shit vad glada vi blev.
Dock hade dom inte pippiskivan där och hon sa att den var slut på många ställen redan så i ren panik åkte jag ner till stan och jodå, där fanns en kvar på pressbyrån (ingenting gick dåligt denna dag).
Åkte hem igen, käkade middag och efter någon timme kom min kära pojkvän och just då gick mitt hjärta i 200km/h, han är verkligen den bästa man kan ha och den kvällen var underbar.
Jag tycker om att ligga brevid honom och lyssna när han berättar om intressanta saker och det är som om tiden står still och ingen kan ta just den stunden ifrån oss. Jag vill alltid ha det så.

Andreas <3


8juli

mitt humör växlar lika ofta och fort som vädret just nu.
jag hatar sånna här dagar, då allt egentligen bara är skit!
Att det sen är 7veckor till skolan börjar och en evighet till sista september då jag får pengar gör inte livet bättre.

tankar,

Att tvingas vara ifrån en människa man egentligen inte kan vara utan en minut är jobbigt, speciellt kvällar som denna.
Jag känner att jag behöver närhet och trygghet och någon som andas brevid mig för att kunna slappna av och andas själv.
Jag vill inte påstå att jag är svag i min ensamet och att jag inte står på egna ben, men allting är lättare när man är två.
Att personen i säg betyder mer än hela världen för mig hör också till, utan honom hade jag inte känt den kärlek jag gör idag.
<3

5juli. gårdagen var en 10poängare. Andreas <3

Gårdagen var sådär underbar så man önska att man kunde ta samma dag om och om igen.
Jag, Andreas & Henke åkte ut till Skaft där Lasse, Malin & korven också var, vi grillade kött & kycklingspett som för övrigt var äckligt goda, stora sallader, massa olika potatisrätter, smörstekt svamp, såser oh nomnomnom. Kan ju nämna att alla låg avslagna efter maten.
Satt i solen och drack öl i några timmar innan vi stack på förfest hemma hos Malin, efter det stack vi ut och 01:30 kommer vi till Bara Rock, jag blir äntligen aspepp och mitt magont hade gått över, jag träffade massa folk jag kände och ja då kommer smällen, dom stänger 02:00. nooo.
jaja, Vi drog på efterfest hemma hos någon smege där 2skumma snubbar också hängde på, jag är övertygad om att det fattas viktiga saker i deras hjärnor och så fort dom ens kolla på en så fick man obehagsrysningar, usch.
Lite innan 5 stack jag & Andreas till macken och köpte gott och sedan tog vi taxi hem, somnade gott i hans famn som jag alltid gör.
Idag vaknade vi 14 tror jag, kollade på tv och fiaxde frukost sedan somnade vi om igen.
Efter middagen åkte älsklingen hem för han ska upp vid 4imorgon, det var jobbigt för just inatt hade jag behövt hans trygghet och närhet.
Men i veckan ses vi igen & jag längtar redan för jag är saknig.

Nu ska jag duscha och få i mig lite rester kanske för att sedan ligga & halvdö i sängen framför något dåligt tvprogram och nomma choklad som Andreas lämnade kvar.
men jag hade hellre haft han och nomma på.

Vill bara avsluta detta inlägget med att berätta att jag tycker om min pojkvän fruktansvärt mycket och ingenting ska få komma imellan oss, någonsin.
Ingen annan kan få mig att känna mig så uppskattad som du kan, du är guld värd älskling & jag är bara din <3

3-4juli

idag eller igår kanske man ska säga nu var en mysig dag, iallafall till en början.
spenderade morgonen med Else för att sedan åka och hälsa på Andreas hos hans föräldrar i några timmar, slutade med att jag grillade mina lår, så om någon är sugen är det bara komma hit å smaska lite.
Vid 16 åkte jag hem & han åkte å jobbade.
spenderade fredagskvällen på sjukhuset med mamma & hennes bästa vän som inte alls mår bra just nu, hoppas det löser sig.
Precis innan vi skulle åka hem så satt vi å tog vars en cigg utanför sjukhuset, ut kommer en gubbe och berättar högt & tydligen om hans dag för oss,
- Ja jag krockade min bil, eller nej en bil körde in i min och jag voltade säkert 100meter och bilen brann upp, och golfklubborna brann upp och mina favorit tennisrack brann upp och skorna också och min väska med viktiga papper OCH MIN HEMNYCKEL brann upp och sist av allt, mina ciggaretter brann upp så jag tänkte höra om jag kunde få en?
Stackars lilla gubbe, han hade haft en hemsk dag och skulle åka hem å ta sig en sup sa han.
Sedan åkte jag och mamma hem, och jag har suttit å kollat på Michael Jacksson hela kvällen på tv istället för att vara ute å supa, hade ingen lust innan idag men ångrade mig en hel del när jag låg och vände och vred på mig i soffan och tyckte livet var pest. & mitt i allt det så höll jag och mamma på i 1,5timme å tjaffsade om vem som skulle göra maten, det slutade med att maten blev klar 00:38 för att vara exakt. smidigt.

Nu har jag iallafall ätit och har precis tagit mot bilder som försvann från min dator när den formaterades så jag tänkte lägga upp några här nu.
Sedan ska jag tvätta av sminket för att sedan försöka somna, ska på grillfest imorgon!
& sen, GRATTIS STHLMSBRUDEN (emelie) på födelsedagen, alla mina tankar till dig idag (4juli) <3

         

2juli. natt

Jag borde sova, pratade precis med Andreas och det blir antagligen så att jag åker ut å träffar honom några timmar imorgon innan han börjar jobba igen.
Varit ifrån honom i 5dagar vilket har varit sjukt jobbigt men det är bara att försöka gilla läget för det kommer bli så fram tills mitten/slutet av augusti.
Det klarar vi, eller ja det klarar jag.
På lördag ska jag följa med honom på grillkväll hos några av hans vänner också, kommer säkert bli hur mysigt som helst och all tid med honom är guld värd.

I skrivande stund ligger Else halvnaken i min säng och kollar csi och jag sitter här och är allmänt saknig av mig och längtar efter närhet.
Ska läsa lite bloggar nu för att sedan lägga mig och försöka sova.
puss

1Juli, vi söp oss under bordet men idag är en ny dag.

Gårdagen var verkligen en dag för sig själv och inte som alla andra dagar nuförtiden.
Dagen började med att jag och mamma bestämde oss för att åka å köpa skor men när vi satt på bussen så tänkte vi att vi kunde åka inom moster å kolla om hon ville med, sagt å gjort 30minuter senare satt vi alla 3 påväg till skopunkten. Precis brevid skopunkten ligger mitt gamla dagis som jag gick på så vi gick in å kollade lite och en av mina fröknar jag hade då var kvar och nu efter ca 12år kom hon fortfarande ihåg mig och hon frågade om inte Jag, Alex & Dennis (mina "bröder" som också gick där samtidigt som jag) inte kunde komma å hälsa på dom i höst för hon ville så gärna träffa alla igen och hinna prata med oss så det får vi faktiskt göra.
Efter ett roligt återseende så traskade vi in på skopunkten, där mamma köpte skor till mig, TACK<3 det behövdes såå mycket.
Sen gick vi in på maxi, handlade lite frukt och grönsaker och färskpotatis, nomnomnom.
Åkte hem till oss och där bestämde jag och moster för att dra vidare till stan och ta en öl, sagt och gjort.
Jag och Stina satte oss på Dickens där det istället blev en cider, efter det spenderade vi säkert 1timme på att hitta ett nytt roligt ställe men icke, vi är kräsna. Satte oss senare på Bara Rock iallafall, där Jannica också dök upp, blev 1öl och 2cider där också. Bartendern var hur söt som helst och bad mig komma tillbaka på fredag då jag ska få en blomma av honom haha, sött.
Sen stängde dom så då satte vi oss på Dickens i en timme, träffade gamla klasskompisar till mig där som var lagom överfulla mm. tog ännu en cider iallafall.
Sen stängde dom så vi föflyttade oss över torget till Sams Bar, men med tanke på vilka människor och vilken musik som spelades så körde vi vidare ganska snabbt...
Vi hamnade på Crom där vi träffade shotarMia som söp mig under bordet med 4shotar 1drink och en halvliter cider. fyfan, men härlig var hon.

Att jag, Stina, Jannica sedan skulle få plats på Stinas permobil och jag skulle köra hem är ju en historia för sig, jag vinglade och ögon åkte åt alla möjliga håll, jag minns bara att jag inte släppte gasen en enda gång hela vägen från Crom till Högaborg haha.
Kvällen slutade med blicken ner i toastolen men trots det vaknade jag med ett leende, vilken härlig kväll vi hade.






1juli, värmen dödar mig.

Nehe inget regn blev det idag heller tydligen, vaknade imorse av att jag inte kunde andas.
Nog för att det brukar vara varmt i Sverige men detta är ju bara löjligt, man kan ju knappt leva normalt ?!
Men samtidigt som jag hatar värmen så älskar jag den också, och så fort det kommer bli dåligt väder igen kommer jag längta tillbaka till dessa dagar. men så är det väl alltid, man vill alltid ha det man inte har.

Idag ska jag & mamma till stan och kolla skor och sen köpa masssssssa frukt, kan knappt äta varm mat när det är såhär varmt så det blir att överleva på sallader och frukt och limevatten <3
Efter stan vet jag absolut ingenting, får se om man åker till gröningen eller kanske ut till Else, fast jag måste nog ringa henne först haha.
Jag hoppas iallafall att alla får en underbar dag.

1Juli. och jag är såå lycklig <3

Tiden går snabbt nu, det är redan den 1Juli och jag blir yr av alla dagar som flyger förbi mig.
Detta sommarlovet har hittils varit helt underbart då jag fått spendera det med underbara vänner och med min fantastiska pojkvän.
Jag kan även tillägga att så brun som jag är just nu har jag inte varit sen jag var 5år gammal, mamma är imponerad!
(jag också) haha
Denna månaden ska jag bara njuta över att vara jag, ska inte tänka på någonting som kan tynga ner mig, nejnej.
Så vad säger ni? ska vi njuta av livet och bara finnas till? det tycker jag iallafall...
Vem behöver pengar för att vara lycklig när man har kärlek omkring sig.

Vem kan annat än att tycka om min pojkvän?

Jag blir glad bara jag tänker på dig.
<3



Nu ska jag försvinna bort till sängen och kolla klart på alla program som jag har inbokade denna natt, sov gott.

RSS 2.0