091231. GOTT NYTT ÅR era jävlar, ta det lugnt på stan.

Klockan är 00:49 i skrivande stund och jag borde sova men som ni kanske märker så gör jag inte det, woho.
Nej saken är den att när jag vaknar imorgon ska jag in i duschen, lägga på basen till nyårssminket och platta håret lite snabbt och sedan åka direkt hem till Sissa och käka middag, vi ska fixa oss och sedan dra ut. Så anledningen till att jag inte sover är för jag är fruktansvärt stressad inombords och vill bara somna så jag kan vakna så jag kan få allt fix klart.
+ att jag precis har "övningsgått" i mina nya högklackade skor som jag ska ha imorgon.
Jag går ALDRIG i högklackat men jag tänkte FAN, detta nyårsfirandet ska jag slå på stort och nu får jag bita i det sura äpplet.
Ser ni bambi på hal is imorgon är det bara å vinka för då är det jag som försöker ta mig fram. Önska mig lycka till!

VET NI! man fick pengar idag, eller vi som studerar fick det och det hade jag ingen aning om, så vet ni vem som shoppade idag? Japp, det gjorde jag. Inte bara jag utan Emelie, Sissa & Alexandra också.
Jag hittade ett underbart vitt linne på JC med en stor svart ros på som jag tänkte ha nästa gång jag går ut så då får jag väl knäppa en bild på den.
Har fått inhandlat en hel del annat också sen julafton men orkar inte dra allt nu om ni ursäktar.

Hm.

OCH VET NI EN SAK TILL?! Jag har världens bästa pojkvän.
Ikväll har jag suttit å tänkt på honom hela tiden och varje tanke gör mig så glad och lycklig och det pirrar i hela mig när jag tänker på att vi kommer ses imorgon.
Underbar känsla och underbar människa.
Tycker om dig mestiast på heeela jordklotet.

Nu har jag skrivit ett galet blandat inlägg med massa trams, egentligen bara trams.
Men jag tänkte avsluta med en bild på mig själv, ego som jag är och eeeh har ni lust kan ni köpa roliga kokbäcker till mig för jag har läst ut den jag fick i julas(tack Jimmy & Kia) och nu är jag rastlös och vill ha mer.
JA! God natt och Gott nytt år på er om jag inte skriver något imorgon igen, troligtvis INTE.


Ni får en bild på mig & Emelie också, så blir ni nöjda!


<3 dig

Det är läskigt hur snabbt tiden går när man spenderar livet med dig.
400dagar
tillsammans




Du är det absolut finaste jag har hjärtat

22/12. Dan före dan före dopparedan

Det är två dagar till julafton och jag & Andreas har varit tillsammans i 13månader idag. Mycket på samma gång ska jag berätta, snön ligger som ett tjockt täcke utanför och jag upptäckte precis att det snöar igen.
Saken är den att det är mysigt ja men vi har redan 4dm här nere och det räcker nu :)
Äh jag hoppas på en vit jul i alla fall trots att nyheterna hotar med töväder.

Den senaste veckan har jag gjort en del men eftersom jag inte skriver här så ofta så får jag uppdatera om allt på samma gång.
Förra helgen firade jag, Alexandra & Sissa jul tillsammans och dom är underbara verkligen. Efter vårt julfirande gick vi ut å tog några öl/cider tillsammans med Linnea och hennes syster. Blev inte en sen kväll men en mysig sådan.

Jag och mamma har även köpt en katt, Roxy heter hon och hon är verkligen underbart vacker och så fort jag får kamerasladden så kommer det upp bilder på henne också.

Ja och sen igår var jag och mitt hjärta ute på Nova Lund och handlade julklappar till hans familj, oerhört mysigt.
Han fick även en present av mig, min älskling.
Hade jag kunnat hade jag gett honom hela världen.

17/12. Massa babbel

Det är snö ute, inte sådär som det brukar vara i skåne utan mer än 2dm på flera ställen och det snöar lite fortfarande och det är så mysigt.
Har varit väldigt mycket stress dom senaste veckorna vilket har resulterat att jag varken har haft tid med bloggen eller att ens andas ut.
Men imorgon börjar mitt tre veckor långa jullov som kommer sitta gott och jag ska inte stressa för 5öre eller kanske lite på mellandagsrean haha, thats it.

Imorgon fredag är det avslutning i skolan med fika antar jag, sedan ska jag och min älskade mammi till Helsingör och köpa lite saker till julbordet, sen ska vi köpa mina drömskor antagligen så ska jag få dom i julklapp, iiiiiih. spännande. OH vet ni, jag har köpt världens snyggaste armband som det kommer upp bild på inom snar framtid(när jag får sladden till telefonen av min morbror).

Lördag så ska jag, Alexandra & Sissa fira jul tillsammans, julklappar och julmys och det ska bli kul, jag hoppas snön ligger kvar till dess så vi kan gå ut å leka innan det försvinner igen. Läste i HD att det ska börja töa på måndag, usch. så det blir nog ingen vit jul för oss i år heller.

och en sak till, jag saknar min Andreas massor just nu.
Vi hinner inte ses så mycket nu då han har galet mycket tentor och uppgifter att göra men jag kan stolt säga att jag har världens bästa pojkvän, för jag hade nog aldrig klarat det tempot han har just nu.

Nu ska jag sluta babbla men jag lovar att det blir bättre uppdatering snart.
Kram


ps. Grattis älskade Viggo på födelsedagen.

RSS 2.0